Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 30.12.
Posljednju nedjelju u 2018. godini provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju zabavne serije i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 30.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.12.

SERIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Aleksej se zbližava s Pavlom i njegovim prijateljima. Sveti Sinod pritišće Katarinu zbog njezine odluke da se uda za Grigorija Orlova. Grof Panjin i dalje smatra da Pavel jedini ima pravo naslijediti prijestolje. Ruski poslanik stiže u Carigrad, ali očito je da nije dobrodošao. Katarina dodjeljuje Sofji težak zadatak.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Pajdo Matekovog pajde organizira lutriju s višemilijunskim nagradnim fondom. Joža i Matek se dogovore da zajedno igraju igre na sreću i podijele eventualni dobitak. I svi ostali se zanesu snovima o dobitku pa kupe srećke. Lili mašta kako će otići u Hollywood i dobiti Oscara, a njezine slike će biti na plakatima i na naslovnicama modnih časopisa. Joža mašta kako će postati nešto noviji Bernie Ecclestone, kupiti licencu za F1 i ostatak života proživjeti okružen brzim automobilima i sa zgodnom kokom u vrućim hlačicama (Lili). Sanja mašta kako će otići na put oko svijeta ne bi li pronašla sebe, muškarca svog života i idealno zanimanje (eat, pray, love). Cici mašta kako će nahraniti cijelu Afriku, spasiti prašume u Amazoniji i dobiti Nobelovu nagradu za mir. Božica mašta kako će njezin salon postati glasovit, s kilometarskim listama čekanja, a ona sama će na kraju radnog dana spremati zaradu u ogromni blindirani sef. Žigmund sanja kako će kupiti Božičin salon i upropastiti Božicu, a ona će ga na koljenima moliti da je oženi i da joj dopusti da u njegovom salonu pere glave. Ivek mašta o novim tretmanima pomlađivanja koje će od njega opet napraviti pedesetogodišnjaka i kako će doživjeti stotu/proslaviti stoti rođendan. Matek mašta kako će postati zagrebački gradonačelnik i napokon obnoviti Dinamov stadion privatnim sredstvima.

FILMOVI

Auti 2, RTL u 20h
Munjeviti i njegova kompletna ekipa skupa s novim šefom Šlepom zapute se na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i, nakon što spasi britanskog tajnog agenta, potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže...

Druga šansa, HTV 3 u 20:05h
Detektivi i najbolji prijatelji Andreas i Simon vode različite živote. Andreas se smirio s lijepom ženom i sinom dok se Simon, nedavno razveden, uglavnom opija u loklanom strip klubu. No sve se promijeni kada dobiju zadatak, smiriti svađu para narkomana i tako se upletu u krug nasilja i droge.

Bilo jednom u Meksiku, Doma TV u 21:50h
Gitaristu razbojnika i poznatog plaćenog ubojicu El Mariachija (Antonio Banderas) pokvareni agent CIA-e nagovara da spriječi jedno ubojstvo. Progonjen i slomljen tragedijom, El Mariachi se povlači u život u izolaciji. Prisiljen je prestati se skrivati, kada ga Sands (Johnny Depp), korumpirani agent CIA-e, nagovori na sabotažu ubojstva meksičkog predsjednika.

Četiri vjenčanja i sprovod, RTL u 22h
Charles (Hugh Grant) je engleski neženja i bonvivan koji mnoštvo vremena provodi odlazeći na vjenčanja svojih bivših i sadašnjih prijatelja, koji su se počeli ženiti u velikom broju. Iako ga to ne brine previše, Charles se s vremena na vrijeme upita hoće li se on sam ikada oženiti. Na jednom od navedenih vjenčanja upozna prekrasnu Amerikanku Carrie (Andie MacDowell), s kojom provede noć i u koju se zaljubi, iako ona na sve gleda kao na seks za jednu noć. Na sljedećem vjenčanju Charles saznaje da je Carrie zaručena, no to ih ipak ne spriječi da ponovno spavaju zajedno. Carrie će se uskoro udati, a Charles je sve neutješniji. No, možda ipak nije kasno?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala