Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 28.12.
Posljednji petak u godini provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju zanimljivi novi nastavci omiljenih serija i nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 28.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.12.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05h
Barnaby nije impresioniran kad ga Sarah odvuče na vjenčanje. Ali situacija postane još gora kad se dogodi tragedija i Barnabyja pozovu da otkrije ubojicu koji ima pik na mlade.

Mentalist, Doma TV u 20:05h
U 100. epizodi, serija se vraća osam godina unatrag, kada Jane upoznaje Teresu Lisbonu i radi na prvome slučaju za CBI-ev tim. Vidjet ćemo kako je Patrick Jane od shrvanog muža i oca u potrazi za Crvenim Johnom postao konzultant za CBI.

Osumnjičeni: Tennison, HTV 2 u 21:37h
Eddie Phillips se ponovno pojavljuje i istraga kreće u posve neočekivanom smjeru. Jeanein se odnos s Bradfieldom razvija, ali ona mora donijeti odluku koja će utjecati na njezinu cijelu karijeru.

FILMOVI

Lopovi, HTV 1 u 20:05h
Iskusni lopov Keith Ripley (Morgan Freeman) pozove sposobnog kolegu iz Miamija, Gabriela Martina (Antonio Banderas), da mu se pridruži u New Yorku. Plan je ukrasti dva vrijedna Fabergeova jajeta, zaključana u sefu dobro zaštićenog ruskog zlatara Romanova. Svako jaje vrijedi dvadeset milijuna dolara na crnom tržištu, a Ripley mora vratiti dugove moćnom mafijašu Nickyju (Rade Šerbedžija) pa se odvaži na drsku pljačku. Iako se isprva dvoumi, Gabriel pristane postati Keithov partner kada provede noć s njegovim kumčetom Alexandrom Karolin (Radha Mitchell). U međuvremenu, uporni poručnik Weber (Robert Foster), koji već dvadeset godina neuspješno pokušava uhvati Ripleya na djelu, konačno je shvatio kako ga se dočepati.

Velika ljepota, HTV 3 u 20:51h
65-godišnji Jep imućni je bon vivant koji od se još od mladosti nije okušao u svojem spisateljskom talentu. Film Paola Sorrentina predstavlja moćnu i evokativnu priču o hedonizmu i izgubljenoj ljubavi, ali i izniman portret današnjeg Rima, gdje je život svojevrsni performans, a grad njegova pozornica.

Wolverine, RTL u 23h
Smješten nekoliko godina nakon događaja iz film "X-Men: The Last Stand" film nam donosi priču o Wolverinovim avanturama u Japanu. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad.

Glembajevi, HTV 3 u 23:07
Slavi se sedamdeseta godišnjica firme ugledne bankarske obitelji na kojoj se pojavio Leone (M. Nadarević) nakon jedanaest godina izbivanja. Uz raskošnu večeru i zdravice na svjetlo izlaze mračne tajne Glembajevih. Leone je u svađi s ocem Ignjatom (T. Lonza) koji se oženio razbludnom barunicom Castelli (E. Begović) nakon što se njegova prva žena, Leoneova majka, ubila. Burne rasprave dovode do tragičnih posljedica...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala