Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Malkovich kao Poirot
Trailer za "The ABC Murders" po romanu Agathe Christie

John Malkovich kao Poirot

Amazon Prime Video izdao je prvi trailer za adaptaciju romana Agathe Christie - The ABC Murders, predstavivši nam Johna Malkovicha kao legendarnog detektiva Herculea Poirota. Ovo je druga od tri planirane ograničene serije adaptacija klasičnih knjiga Christie. Prva je bila The Ordeal of Innocence koja je izašla prošlog listopada i glumio je Bill Nighy.

The ABC Murders je smješten u 1933. i prate ubojicu koji putuje Britanskom željeznicom i ostavlja mrtva tijela koja slijede abecedu. Sarah Phelps (The Casual Vacancy) napisala je i producirala adaptaciju u tri epizode koju režira Alex Gabassi. Iako smo Herculea Poirota vidjeli već u dosta različitih verzija na malim i velikim ekranima, Malkovich ovdje bez sumnje unosi svoj vlastiti "štih" u legendarnog lika.

U seriji također glume Rupert Grint, Andrew Buchan, Anya Chalotra, Eamon Farren, Jack Farthing, Tara Fitzgerald, Shirley Henderson, Bronwyn James, Freya Mavor i Michael Shaeffer.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 4
    dack dack @ 1.1.2019. 11:26

    Još jedan tv promašaj dostojan BBC-ja, a da budem iskren nisam siguran da je itko od ovog remakea Poirota s Johnom Malkovichem u glavnoj ulozi išta suvislo i očekivao. Od prvog kadra producenti nam daju do znanja da će za uživanje u ovoj seriji trebati gomila strpljenja koju ja jednostavno nemam. Iznimno razvučeno i baš onako engleski bez emocija i neizdrživo dosadno. Toliko dosadno da sam prvu epizodu (58 min) ugasio nakon desetak minuta.Koliko je loš izbor tv i filmske produkcije u ovo blagdansko božićno i novogodišnje vrijeme dovoljno govori podatak da sam u zadnjih tjedan dana više vremena posvetio gledajući božićnu video čestitku naciji prof. Gorana Jurišića nego svim filmovima i serijama zajedno koje su izašle na internetu u posljednjih desetak dana.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala