Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ethan Hawke slama ženska srca
"Glazbena ljubav" nova je romantična komedija snimljena prema romanu uspješnog pisca Nicka Hornbyja

Ethan Hawke slama ženska srca

Nick Hornby već je odavno ugledno i priznato ime, kako u svijetu književnosti tako i u svijetu filmske umjetnosti. Gotovo svi filmovi snimljeni prema njegovim romanima postali su kino hitovi, a neki od najvećih svakako su „Hi-Fi dućan snova“ i „Sve zbog jednog dječaka“. Osim romana, Hornby se okušao i u adaptaciji knjiga i memoara u filmske scenarije i do danas je dva puta nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji adaptiranog scenarija za filmove „Sve o jednoj djevojci“ i „Brooklyn“ (zanimljivo, oba filma 2009. odnosno 2015. godine nominirana su i u kategoriji najboljih filmova). Ovog nam Božića u kina dolazi fantastična romantična komedija Glazbena ljubav snimljena prema njegovom uspješnom romanu „Juliet, gola“, a mi vam ovom prilikom predstavljamo kino najavu za film!

Glazbena ljubav filmska je komična priča o životu i novim životnim prilikama. Annie se nalazi zaglavljena u dugotrajnoj ljubavnoj vezi s Duncanom, opsesivnim obožavateljem opskurnog rock izvođača Tuckera Crowea. Međutim, kada se u javnosti pojavi akustična demo snimka jednog od Tuckerovih hitova od prije dvadeset i pet godina, životi Annie i Duncana do temelja će se promijeniti pogotovo nakon što se susretnu s do tada neuhvatljivim rokerom…

Dva puta nominiran za prestižnu nagradu Oscar Ethan Hawke („Dan obuke“, „Odrastanje“) u filmu Glazbena ljubav tumači ulogu ostarjelog rokera Tuckera Crowea koji ne prestaje slamati ženska srca. Upravo on unosi nemir u odnos Annie i Duncana koje tumače odlični Rose Byrne („Djeveruše“, „X-Men: Apokalipsa“) i Chris O'Dowd („Thor: Svijet tame“, „Povratak Mary Poppins“). Scenarij za film napisali su Jim Taylor (dobitnik Oscara za remek-djelo „Stranputica“) i Tamara Jenkins (nominirana za Oscara za scenarij filma „Obitelj Savage“), a režirao ga je Jesse Peretz do sada najpoznatiji po režiji humorističnih serija poput „U uredu“, „Djevojke“, „Sestra Jackie“ i „Orange is the New Black“.

Romantična komedija Glazbena ljubav jedan je od kritički najhvaljenijih filmova godine. Na popularnoj internetskoj stranici RottenTomatoes film ima preko 80% pozitivnih kritika koje se uglavnom odnose na vrlo zabavnu i vedru atmosferu filma te fantastičnu kemiju između glavnih glumaca, pogotovo Hawkea i Byrne. Film je također prepun odlične glazbe, a jedna od najzanimljivijih stvari jest činjenica da je glumica Rose Byrne tijekom snimanja bila u šestom mjesecu trudnoće pa se filmska ekipa iza kamere morala jako potruditi da se to sakrije pred kamerama. Jesu li uspjeli provjerite od četvrtka, 27. prosinca kada film stiže u domaća kina.

Romantična komedija Glazbena ljubav u domaća kina stiže u četvrtak, 27. prosinca!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala