Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 21.12.
Predblagdanski vikend započnite uz odmor pred malim ekranima gdje vas očekuje finale "Zvijezda", zanimljive serije i filmovi

TV Preporuke dana - Petak 21.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.12.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde, RTL u 20h
Veliko finale ovogodišnje sezone najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa je pred vratima, a tko će se od petero finalista okititi titulom nove zvijezde, ne propustite doznati u petak u 20 sati! Koga će žiri "posuti zvjezdanom prašinom", a tko će od petero finalista postati nova pjevačka zvijezda?

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05h
Barnaby se prisjeća dana svoje sportske slave kad se zbog ubojstva u lokalnom ragbijaškom klubu on i Winter nađu usred starih mržnji, novih ljubavi... i finih čokolada.

Supergirl, Doma TV u 22:50h
Kara jedva uspijeva očuvati svoj dvostruki život u trenutku kada kao Supergirl mora zaštititi National City od niza bombaških napada dok istodobno kao Kara čuva Catina sina Cartera. James je s druge strane zdvojan kad shvati da njegova bivša djevojka Lucy Lane pokušava obnoviti njihovu vezu.

FILMOVI

Povratnik, HTV 1 u 20:05h
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Iz Pariza s ljubavlju, Nova TV u 22:25h
Charlie Wax (J. Travolta) je tajni agent opasnog izgleda i još goreg ponašanja, koji je upravo poslom u Parizu. James Reece (J. Rhys Meyers) je sušta suprotnost - niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran, a odnedavno i zaručen za lijepu Francuskinju Carolinu (K. Smutniak). Unatoč prividnom zadovoljstvu, James bi jako volio napredovati u poslu, a najviše ga oduševljava CIA kao trajna mogućnost. Kada mu se pruži prilika za promaknuće, on počne raditi s Charlijem na slučaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo kompliciranije. U slučaj će se umiješati potencijalan teroristički čin, iza kojeg stoji grupa Pakistanaca. Je li riječ o namjeri da se izvrši strahotan atentat?

Zaborav, RTL u 23:05h
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala