Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gotova Farma!
Pobjednik šeste sezone Farme je Saša Vujnović

Gotova Farma!

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik šeste sezone reality showa Farma osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna. „Prvu pobjedu na poligonu sam posvetio Anici. Drugu sam posvetio Editi. Treću sam posvetio sebi, ali ova večeras mi je bila najbitnija - za moga sina! Jako sam ponosan na sebe!“, rekao je pobjednik Farme, Saša Vujnović.

Do glavne nagrade finaliste je čekao finalni dvoboj od četiri faze. U prvoj fazi Saša i Jurica morali su od drva sagraditi toranj do polovine zvona. U drugoj fazi čekalo ih je uže po kojem su se morali popeti da bi dohvatili sjekiru kojom su u trećoj fazi morali iscijepati balvan. Na balvanu se nalazio crveni prsten s ključevima od kojih je jedan od njih otvarao vrata staklene kutije u kojoj se nalazila štedna knjižica s 488 dukata, odnosno glavna nagrada. Dok je Jurica još uvijek cijepao balvan, Saša je polako, ali sigurno tražio ključ koji otvara vratašca staklene kutije. „U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik. Jedno poglavlje u životu sam zatvorio i sada otvaram novo, sada se više nikome ne moram dokazivati. O dobru i zlu sam naučio da uvijek dobar čovjek pobjeđuje, kao što se sada dogodilo. Druge je pojela pohlepa, a ja nisam bio toliko pohlepan, trud i rad se isplatio!“, poručio je pobjednik Saša napuštajući arenu. 

Iako je očekivao pobjedu, Jurici je za dlaku izmaknula, no kaže, ipak se osjeća fantastično. „Drago mi je zbog Saše. Ja sam se suprotstavio najjače što sam mogao. Bio sam koncentriran na sve. Jednostavno je bio bolji i jednostavno je bio takav dan. Nije išlo.“ poručio je Jurica.

Saša je kao pobjednik zaključao vrata kuće u kojoj su farmeri boravili gotovo četiri mjeseca. Ključ je predao mentoru Joži i posljednji put zazvonio! 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2019 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala