Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blagdanska atmosfera na Novoj TV
Zorkin dom okupio je zvijezde Nove TV oko blagdanskog stola

Blagdanska atmosfera na Novoj TV

Tijekom blagdana zabave neće nedostajati u programima Nove TV i Doma TV-a, ali ni u selu Lokvica. Naime, ondje stižu jelka i kolači, naravno, nekim okolnim i ne baš legalnim putevima, kako smo to već i navikli gledati u popularnoj seriji Na granici. U domu babe Zorke (Nina Erak) sve je spremno za veliku svečanu večeru sa zvijezdama Nove TV.

Riječ je, naravno, o aktualnim blagdanskim spotovima snimanima na setu serije koji se odnedavno vrte na Novoj TV. Osim Andrije (Milan Štrljić), Mije (Žarko Radić), Lidije (Martina Stjepanović) preko granice se u društvu Jure (Dino Rogić) i Ante (Asim Ugljen) uputio i član žirija Supertalenta Janko Popović Volarić prenoseći jelku. Za transfer kolača, koje je spekla jasno Anđelka (Elvira Aljukić), su pak zadužene voditeljice IN magazina, Renata Končić Minea i Mia Kovačić u društvu mlade švercerice Petre (Nadia Cvitanović). Tadija (Zlatan Zuhrić) ne odolijeva ih kušati, ali ih i pušta u dobroj vjeri ka Zorkinoj kući gdje ih očekuje veselo društvo. Za darove je zadužena i Maja Šuput koja će ih donijeti u društvu pomoćnika, Marka (Filip Juričić) i Kreše (Momčilo Otašević).

U drugom pak spotu svjedočimo kako Igor Mešin i Luka (Marko Braić) ispred budnog oka policajca Mate (Mladen Vulić) pokušavaju prešvercati darove dok Davor Bilman, Mia Kovačić i Krešo, odnosno Momčilo Otašević u Zorkinom domu pokušavaju okiti jelku. Ondje osim najvećih zvijezda Nove TV svakodnevno od 19.15, pa tako i tijekom blagdana, dolaze i posebni gosti – voditelji Dnevnika Nove TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala