Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 30.11.
Večeras vas na malim ekranima očekuju nove epizode serije "Ubojstva u Midsomeru" i druge zanimljive serije i filmovi

TV Preporuke dana - Petak 30.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.11.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 U 20:05H
Causton se okupio na otvaranju nove pivovare na mjestu stare opatije poznate po duhovima. Ali uzbuđenje prerasta u strah kad je u jednoj od bačava pronađen skuhan čovjek. Viši inspektor Barnaby i narednik Winter našli su se u čudu: je li moguće da je motiv ubojstva pivo?

Mentalist, Doma TV u 20:10h
Patrick Jane želi dokazati da je prelijepa, ali manipulativna ugovarateljica parova, ubila svoga muža nakon što je njegovo truplo pronađeno kako pluta u marini. Morena Baccarin gostuje kao Erica Flynn, ugovarateljica parova. Patrick Jane istražuje dva slučaja neuspjele pljačke: jedan koji je završio ubojstvom vlasnika servisa elektronike, a drugi u koji je uključen Donny Culpepper, bivši osumnjičeni kojemu je Jane platio da provali u LaRocheev dom.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:38h
Thomas i Mia dobivaju dojavu koja ih vodi na trag Victorova ubojice. Na poprištu ubojstva pronađen je uzorak policijskog reflektirajućeg prsluka. Je li moguće da je netko iz policije umiješan u ubojstvo? Felicia na ispitivanju kaže da je na mjestu ubojstva vidjela Victorova najboljeg prijatelja Tobbea. Priznaje im da su ona i Victor bili drogirani u Ivanjskoj noći. Nora se zbližava s Verom, koja joj priznaje što se dogodilo te noći kad se nije vratila kući. Nora shvaća da bi to što Vera zna moglo pomoći u istrazi pa je moli da kaže Thomasu što se dogodilo. Victorovi roditelji očajavaju i sve se više udaljavaju jedno od drugoga. Odbijaju prihvatiti činjenicu da se Victor drogirao. Kad se pročuje da je Tobbe osumnjičen, Victorov otac u trenutku bijesa krene u osvetu...

FILMOVI

Stealth: Nevidljivi ratnik, HTV 1 u 20:06h
Daleka je budućnost. Mornarica je razvila prvog pilota pomoću kojeg upravlja umjetna inteligencija. Let kojim upravlja pilot umjetne inteligencije je smješten na nosaču aviona u Pacifiku. Na nosaču aviona zapovijeda kapetan George Cummings (Sam Shepard). Kapetan George zapovijeda tajnom flotom nove generacije pilota koji su obučeni da odmah reagiraju na terorističke napade. Tim tih pilota čine poručnici Ben Gannon (Josh Lucas), Kara Wade (Jessica Biel) te Henry Purcell (Jamie Foxx). Njihov zadatak je naučiti i "pilota kompjutera" umjetne inteligencije da nauči upravljati zrakoplovom. No kada kompjuter razvije um koji ne sluša tuđe zapovijedi, ostali piloti ga moraju zaustaviti kako ne bi potaknuo katastrofa velikih razmjera.

Poroci Miamija, HTV 1 u 22:06h
Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) i Sonny Crockett (Colin Farrell) dva su policijska detektiva koja na Floridi rade u civilu. Tubbs je mudar, staložen i temeljit,a Crockett ima svoje metode rada, iako se u dovoljnoj mjeri pridržava pravila da izbjegne nevolje. Njihov je novi zadatak zapljena robe Arcangela de Jesus Montoye (Luis Tosar), lokalnog narko-moćnika, za kojeg se vjeruje da je odgovoran za nekoliko nedavnih ubojstava. Da bi se uvukli u njegove redove, Tubbs i Crockett glume vozače trkaćih glisera koji su voljni svoj talent upotrijebiti za vožnju brodova kojima se krijumčari droga, naravno, za pristojnu naknadu.

Gola istina, Nova TV u 22:25h
Abby Richter (Katherine Heigl) je producentica jutarnje televizijske emisije čija je potraga za gospodinom Savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby ce doživjeti grubo otrežnjenje kad se njezini šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), osebujnom ličnošću s lokalne televizije koji ce otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za „boljom polovicom".

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala