Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 24.11.
Večeras iz programa izdvajamo zanimljive serije te nekoliko napetih filmova

TV Preporuke dana - Subota 24.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.11.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
U istom danu u Sarajevo su se vratile Nevena (Damirova mama) i Barbara (Damirova bivša supruga). Njihov zajednički povratak kod Izeta izaziva sumnju kako je riječ o zavjeri da im se oduzme mali Džemica. Fazlinovići će uraditi sve da do toga ne dođe. Jakov je u stan preko puta Fazlinovića ovaj puta uselio svoju majku. Njen boravak u tom stanu, će skupa sa dolaskom Nevene i Barbare izazvati niz nesporazuma.. Mentor se ljuti na Čombeta, zapostavio je posao u produkciji Akord. Čombe je naime našao novi angažman, pjeva po lokanim barovima i to mu uzima puno vremena. Izet je pred živčanim slomom jer je Barbara odlučna u ideji da dobije skrbništvo nad Džemicom. Damir je primoran da angažuje advokata. Mariofil je najeftiniji, a samim time, i najbolji za taj posao. Zaboravljena video kazeta iz Barbarine mladosti će biti presudna u sudskom procesu..

Njemačka 83, HTV 3 u 21:35h
Moritzovoj majci presadit će prijeko potrebna nova jetra, ali donor će biti on. Na putu kući mora dostaviti naizgled bezopasni paket tajanstvenom čovjeku u Zapadnom Berlinu.

Prevaranti, HTV 2 u 23:03h
Maddie je pronašla čovjeka koji bi joj mogao pomoći da si osigura slobodu. Jules se, uz pokoju čašicu, povjerava osobi kojoj ne bi trebala. Doktor donosi iznenađujuću odluku o sudbini Prevarenih.

FILMOVI

Brzi i žestoki: povratak, RTL 2 u 19:55h
Pet godina nakon što je napustio Los Angeles, Dominic Toretto (Vin Diesel) i ekipa, koju čine njegova djevojka Letty (Michelle Rodriguez), Leo Tego (Tego Calderón), Rico Santos (Don Omar), Cara Mirtha (Mirtha Michelle) i Han (Sung Kang), kradu tankere s benzinom u Dominikanskoj Republici. Nakon što im je provaljeno u jednu od garaža, Dominic odlučiti raspustiti družinu i ostaviti djevojku, kako bi je zaštitio od opasnosti koja prijeti. Tri mjeseca kasnije, u Panama Cityju, Dominic prima poruku od sestre, koja mu priopći da je Letty ubijena. Dominic sjeda u automobil i kreće na sprovod u Los Angeles...

Potraga za srećom, Doma TV u 21:35h
Chris Gardner (Smith) obiteljski je čovjek koji se bori kako bi skrpao kraj s krajem. Unatoč naporima  da održi obitelj na okupu, majka (Newton) njihova petogodišnjeg sina Christophera živi pod neprekidnim stresom zbog financijskih neprilika. Kako se više ne može nositi s time, ona odluči napustiti obitelj. Chris, sada samohrani otac, uporno nastoji naći bolje plaćen posao koristeći se svim svojim vještinama.

Ukradeni identitet, Nova TV u 22:30h
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj zdravi razum, identitet i koliko je zapravo daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

Insider, RTL u 22:50h
Dalton Russell (Clive Owen) nije obični pljačkaš banaka. On je perfekcionista koji će zločin isplanirati do najmanjeg detalja i ništa prepustiti slučaju. Banda ulazi banku na Manhattanu, zaključava sva vrata, a ljude u banci uzima kao taoce. Detektiv Frazier (Denzel Washington) dolazi na mjestu pljačke kao glavni pregovarač. No, Dalton je uvijek jedan korak ispred zakona i sva nastojanja Fraziera da osujeti pljačku čine se uzaludna. Predsjednik banke drži u sefu nešto od posebne vrijednost pa zove Madeline White (Jodie Foster) kao iskusnu i cijenjenu pregovaračicu u pomoć.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala