Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie otkrila službeni naziv filma o Harley Quinn
Obožavatelji stripovskog lika Harley Quinn nisu baš oduševljeni izborom službenog naziva filma

Margot Robbie otkrila službeni naziv filma o Harley Quinn

Film Birds of Prey, u kojem će Margot Robbie reprizirati svoju ulogu Harley Quinn iz filma Odred otpisanih, dobio je službeni naziv. Robbie je na svom Instagramu otkrila kako je službeni naziv filma Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Gledajući sliku prva asocijacija svakako je da to nije službeni naziv već samo usputno "šaranje", no The Hollywood Reporter kontaktirao je Warner Bros., koji producira film, i oni su potvrdili kako je to zaista službeni naziv. Obožavatelji nisu najbolje prihvatili tu vijest, najviše zbog toga što taj dodatak nazivu nagovještava kako će film biti usmjeren više na Harley Quinn, a manje na ostale likove.

Pretpostavljamo da se ova dio o "emancipaciji" odnosi na to da se Harley Quinn napokon odvaja od Jokera. Priča je svima poznata: Harley Quinn, pravim imenom Harleen Quinzel, se zaljubila u Jokera dok je radila kao doktorica u psihijatrijskoj bolnici. Kasnije je postala njegova šarolika pomoćnica, no njihov je odnos uvijek bio kompliciran. Iako opsjednuti jedan s drugim, Joker je uvijek prema njoj bio nasilan i iako je godinama to sve trpjela, u novim se stripovima odvojila od njega i krenula svojim putem.

Margot Robbie će se u filmu Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) pridružiti Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Jurnee Smollett-Beck kao Black Canary, Rosie Perez kao detektivka Renee Montoya i Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Iako službeni sinopsis još nije objavljen, ono što znamo jest da bi priča trebala pratiti Huntress, Black Canary i Renee koje štite Cassandru nakon što naiđe na dijamant koji pripada krimi bossu Romanu Sionisu aka Black Masku, kojeg utjelovljuje Ewan McGregor. Prema Winstead, upravo je Harley ta koja okuplja žensku ekipu.

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) u kina stiže 7. veljače 2020. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala