Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Farma - Ante Gotovac omađijan
Marija Štrajh pobjednica prvog duela, Anti nije pomoglo ni čitanje čitavih 160 stranica knjige

Video: Farma - Ante Gotovac omađijan

Netrpeljivost Ante prema Mariji kulminirala je na sastanku kada ga je prva duelistica odabrala za protivnika. Oboje su otišli u izolaciju. Ante je učio kao nikad prije, zato što nije želio ostaviti svoju voljenu na Farmi. S obzirom da su se u areni za dvoboje našli suprotni spolovi, igra znanja presudila je o pobjedniku.


Ante je krenuo u dvoboj suvereno, tvrdnjom da su Hrvati na ovom prostoru još od 15 stoljeća, ispravivši se kasnije da su ipak od 16. Očito potkupljeni žiri nije priznao njegov odgovor. Marija je tu vjerojatno uplela i magiju i sve je krenulo naopako za našeg junaka...

 



Tako je iz showa ispao Ante, kojeg, za razliku od Marije, farmeri vole. Dapače, bio je glavni zabavljač na Farmi.

U studiju je olakšao dušu Miji Kovačić.

"Rasplakao sam se u autu, žao mi je što više nisam dio te cijele ekipe.

Najteže u cijelom showu bila mi je ova noć jer Vajta, koga sam jako zavolio, nije bio korektan. Bio je zadužen za Marijinu i moju kolibu, a nije nam osigurao ni drva ni petrolej za lampe, i nije se uopće pobrinuo za nas... Ja nisam imao sjekiru i nisam imao pravo ići po drva.

Mariju sam izljubio nakon svih zla koje mi je napravila i čestitao sam joj na pobjedi. Ja sam Mariju stavio na svoje mjesto i tu je priča završena. Nitko mi se nije zamjerio, Renman je mrak. Bubi mi je vrlo ugodno iznenađenje, ja sam ga zafrkavao da je propali peder, ali on je vrlo kvalitetna osoba. Cijela priča o njemu nema veze s mozgom. Simonica nek se bori dalje jer to je jedini pravi put" - izrecitirao je Ante i otišao u farmersku povijest. A možda ga producenti ipak odluče vratiti kao što su RTL-ovci u BB vratili Rinu?

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala