Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 18.11.
Večeras vas očekuju zanimljive serije i filmovi, među kojima je i "Harrisonovo cvijeće", koji se prikazuje povodom godišnjice pada Vukovara

TV Preporuke dana - Nedjelja 18.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.11.

SERIJE / EMISIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
O Božiću 1846. trudna Viktorija suoči se s blagdanima bez svoje ljubljene barunice Lehzen. Albert poželi pretvoriti palaču u čaroban, blagdanski raj, no izazove tenzije pozivajući neke neželjene goste.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Diega Siqueira i Ivu Augustinović, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

Njemačka 83, HTV 3 u 21:06h
Kad u Lindinom stolu nađu mikrofon, cijeli NATO proglašava stanje uzbune, a Moritz mora trag zamesti kako zna i umije. Međutim, kad otkrije tko je Moritz zapravo, Linda se dade u bijeg.

FILMOVI

King Kong, RTL 2 u 19:55h
Godina je 1933, doba velike gospodarske krize u SAD-u. Nezaposlenu njujoršku glumicu Ann Darrow (N. Watts), prisiljenu krasti zbog gladi, iz nevolje izbavi filmaš Carl Denham (J. Black) i nagovara je da prihvati glavnu žensku ulogu u filmu koji se snima u Aziji. Ona prihvati i njih dvoje s ekipom krenu na put brodom. Denham ima kartu tajanstvenog Otoka lubanja i plati kapetanu Englehornu (T. Kretschmann) da skrenu s puta i doplove do otoka. Na brodu je dramatičar i scenarist Jack Driscoll (A. Brody) koji se zaljubi u Ann. Brod pristane uz otok i ekipa se iskrca, razgledavajući ostatke neke drevne i primitivne civilizacije. Nakon što je jedan član filmske ekipe ubijen, shvate da ih gone domoroci i bježe, no Ann je uhvaćena i odvedena na obalu gdje je namjeravaju žrtvovati golemom gorili kojeg zovu Kong.

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 19:55h
Neponovljivi The Rock briljira u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina (Seann William Scott) iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle. Akcija dolazi do usijanja u trenutku kad se sukobe sa zlim kriminalcem koji kontrolira cijeli grad (Christopher Walken) i počnu surađivati s lijepom članicom pokreta otpora (Rosario Dawson) u potrazi za neprocjenjivim artefaktom. Počinje spektakularni razračun u kojem ćete uživati sve do posljednjeg eksplozivnog kadra...

Harrisonovo cvijeće, HTV 2 u 21:36h
Film uvjerljivo dočarava potresne dane pada Vukovara kroz perspektivu Amerikanke u neizvjesnoj potrazi za nestalim suprugom. Ratne scene iznimno su realistične, a poneki dokumentarni prizor posve se stopio s ostatkom filma, dodatno pridonijevši prikazu okrutnih ratnih zbivanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala