Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 16.11.
Večeras iz programa uz vrhunske filmove izdvajamo i nove serije među kojima su "Bull" i "Ubojstva u Sandhamnu"

TV Preporuke dana - Petak 16.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.11.

SERIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:05h
Skupina nekadašnjih članova golf kluba Brokenwood - i to članova klupske uprave - okupila se u srijedu ujutro na uobičajenoj partiji golfa. I dok se primiču prvom terenu, iz ranojutarnje magle izroni zombijevska prilika i zatetura ravno prema njima. Golferi tek nakon nekoliko trenutaka shvate da je to zapravo Adele Stone, vlasnica kluba - lice joj je osuto plikovima i crveno, a svaki udisaj borba za dah. No kad je došla do pješčanog dijela terena, nestane im iz vidokruga. Dok su golferi stigli do nje, gđa Stone je već umrla, a Mikea i Kristin su pozvali da istraže smrt žrtve koja je po svemu sudeći otrovana.

Bull, RTL 2 u 20:40h
On je vrhunski majstor manipulacije. Američka dramska serija "Bull" od 2016. prikazuje se na programu mreže CBS, a inspirirana je biografijom psihologa dr. Phila McGrawa dok nije postao talk show zvijezda u "Oprah Showu". Naime, prije nego što je postao globalno poznat, imao je zanimljivu karijeru u području konzaltinga i odvjetničkih usluga. Michael Weatherly utjelovio je Jasona Bulla, vrhunskog psihologa koji je vlasnik tvrtke koja razvija strategiju obrane klijenata tako da dubinski analizira porotu. Bull kombinira psihologiju, informatiku i vlastitu intuiciju kako bi na svakom slučaju procijenio kako će reagirati porota, odvjetnici, svjedoci i optuženi, a uz sve to – toliko je šarmantan i duhovit da mu nijedna žena ne može odoljeti.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:34h
Na otoku Sandhamnu slavi se blagdan Ivanja. Mladi tulumare, glazba trešti, alkohol teče u potocima. Jedna djevojka, Felicia, tumara uokolo vidno pijana. Dok traži svoju prijateljicu, sruši se i izgubi svijest pa je pokupi policija. Jutro donosi bolno otrežnjenje Sandhamnu, jer je na jednoj litici pronađen mrtav mladić imenom Victor. Sve upućuje na to da je ubijen. Inspektor Thomas Andreasson iz krim-policije, koji provodi ljeto na obližnjem otoku Haröu s Pernillom i svojom tromjesečnom kćerkicom Elin, zadužen je za rješavanje slučaja. U tome mu pomaže kolegica Mia Holmgren iz policijske postaje u Nacki. Njih dvoje ispituju sve mlade koji su večer prije susreli Victora. Svatko od njih ima svoju verziju događaja. Tko govori istinu, a tko laže? Nora Linde slavi Ivanje sa svojim novim partnerom Jonasom. No proslava se pretvara u noćnu moru kada se njegova kći Vera te večeri ne vrati kući. Ne javlja se na mobitel i nitko ne zna kamo je otišla. Nora zamoli Thomasa da pokrene potragu...

FILMOVI

Prekid, HTV 1 u 20:05h
Zasićena svime, trgovkinja umjetninama Brooke ostavlja svog dečka. Slijedi razdoblje koje obilježava niz ratnih taktika, uvertira i ponižavanja, lijekova koje im preporučuju poznanici, prijatelji, pa i potpuni stranci. Kada shvate da se niti ona niti njezin bivši dečko ne namjeravaju iseliti iz stana koji su dijelili, nema im druge no nastaviti živjeti kao ratoborni cimeri dok netko ne popusti.

Pedeset nijansi sive, RTL u 21:25h
On je lijep, šarmantan, bogat i… neobično maštovit. Ovog savršenog muškarca vojska okorjelih obožavateljica do sada je mogla samo sanjati, no napokon je stigao i trenutak kada će gospodina Greya moći gledati na velikom platnu.

Spasilačka misija, HTV 1 u 21:49h
Harry radi za CIA, kao i njegov otac Leonard, no nikako ne može dobiti zadatak na terenu. Kada njegovog oca otme grupa terorista Harry shvati da CIA nema namjeru pokrenuti spasilačku misiju pa sam kreće u potragu za njim.

Crno ili bijelo, Nova TV u 22:30h
Crno ili bijelo priča je o djedu kojem je na skrbi ostala njegova voljena unuka. Kad njezina baka po ocu uz pomoć svoga brata zatraži skrbništvo, djevojčica se nađe usred borbe između dvije obitelji koje ju vole. S najboljim namjerama obje obitelji bore se prema vlastitim uvjerenjima i uskoro se moraju suočiti sa svojim osjećajima o vjeri, opraštanju i razumijevanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala