Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.K. Simmons u novoj seriji Veronica Mars
Sljedeće godine na male ekrane dolazi novih osam epizoda o omiljenoj privatnoj istražiteljici, koju glumi Kristen Bell

J.K. Simmons u novoj seriji "Veronica Mars"

Iako se glumačka ekipa oživljene Veronica Mars serije većinom sastoji od već poznatih likova tu i tamo nađe se i neko novo lice. Tvorac serije Rob Thomas uspio je dobiti jedno vrlo poznato lice da se nađe u redovnoj ulozi - ono J.K. Simmonsa. Poznati glumac pojavit će se u nekoliko od osam epizoda mini-serije.

Sama serija donosi nam povratak Veronice Mars, privatne istražiteljice, koju smo mogli upoznati prvo kroz istoimenu seriju, a kasnije i istoimeni film. U glavnoj ulozi opet se nalazi Kristen Bell.

Radnja novih epizoda objavljena je nedavno:

U Neptunu se događaju ubojstva studenata na ljetnim praznicima te se tako uništava turistička industrija obalnog grada, o kojoj ovisi dosta stanovnika. Nakon što Mars Investigations unajme roditelji jednog ubijenog dečka, Veronica razotkriva svijet imućne elita, kojoj smetaju jednomjesečne bakanalije turista i tome žele stati na kraj, za razliku od obične radničke klase, kojoj priljev novaca od turista stavlja kruh na stol.

Simmons će se naći u ulozi Clydea Pricketta, bivšeg zatvorenika koji je služio deset godina radi ucjenjivanja, te je bio dovoljno pametan i prvi tip u zatvoru koji je ponudio zaštitu najbogatijem građevinaru iz Neptunea, Big Dicku Casablancasu (David Starzyk), kada je Big Dick završio u zatvoru. Sada, kao slobodan čovjek, Clyde radi za Big Dicka. On je pametniji i opasniji u tom dvojcu i ima niz prijatelja, koji su također bivši zatvorenici, na koje može računati da obave poslove koje on ne želi.

Uz Bell, u seriji ćemo gledati i povratak Enrica Colantonija i Jasona Dohring, a Patton Oswalt jedan je od novih glumaca. Veronica Mars stići će na Hulu tijekom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala