Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 11.11.
Večeras vas na malim ekranima očekuje prva emisija "Supertalent" uživo, nekoliko zanimljivih serija i napetih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 11.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.11.

SERIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Albert nehotice prouzroči probleme Peelu dok se napadnuti premijer upušta u najvažniju bitku svoje političke karijere. Tragedija prisili likove na osobne i političke žrtve.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Nakon što smo kroz sedam audicijskih emisija Supertalenta pratili brojne zanimljive i nevjerojatne talente, žiri je uz pet zlatnih natjecatelja odabrao još 45 najboljih koji od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo. Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih pet polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje.

Njemačka 83, HTV 3 u 21h
Baš kad je počeo uživati u životu na Zapadu, Moritz dobiva puno opasniji zadatak: mora provaliti u hotelsku sobu i ukrasti tajne NATO-ve dokumente.

FILMOVI

Kingsman: Tajna služba, RTL u 20h
Izabrani mladići i djevojke postaju vitezovi novoga doba, a njihovo djelovanje unutar tajne službe Kingsman odvija se u maksimalnoj diskreciji. No, da bi došli do ove laskave titule, potencijalni agenti moraju proći ne samo specijalnu obuku, nego i usvojiti cijeli niz manira pripadnika visokog društva, promijeniti svoj izgled, način odijevanja i govor, što će im pasti puno teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci.

Pošiljka, HTV 2 u 21h
Krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća američke i sovjetske vlasti pokušavale su postići sporazum kojim bi spriječile daljnju utrku u naoružanju i napokon završile dugotrajni hladni rat. Nakon što je pod njegovim osiguranjem na konferenciji u Berlinu ubijeno nekoliko američkih dužnosnika, narednik Johnny Gallagher (G. Hackman) dobiva zadatak prevesti ratnog zatvorenika (T. L. Jones) iz Njemačke u Ameriku. Na američkom aerodromu obojica su napadnuti, a zatvorenik koristi priliku i bježi. Gallagher tada kreće u potragu te ubrzo sazna kako zatvorenik nije onaj za koga se predstavlja. Ne znajući kamo dalje, obraća se svojoj bivšoj supruzi Eileen (J. Cassidy), časnici američke vojske. Ona mu pomaže otkriti pravi identitet bjegunca, ali i urotu nekih državnih moćnika čija je namjera sabotirati mirovni sporazum...

Pink Panther, Doma TV u 22:05h
Svjetski poznati nogometni trener je ubijen, a neprocjenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panther, francuska vlada za rješavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.

Jupiter u usponu, Nova TV u 23h
Jupiter Jones rođena pod zvjezdanim noćnim nebom i sa znacima koji su predskazivali da je predodređena za velika djela. No, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter obična je čistačica. Stvari se mijenjaju kada genetski modificiran bivši vojnik Cain dođe na Zemlju s namjerom da je pronađe jer njezin genetski zapis govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala