Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 2.11.
Uz novu seriju "Brokenwoodski misteriji", večeras iz programa izdvajamo tri fantastična filma, među kojima je i kultni "Titanik"

TV Preporuke dana - Petak 2.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.11.

SERIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:05h
Kad dvojica ribara pronađu lokalnog farmera mrtvog u rijeci, inspektora Mikea Shepherda pošalju u ruralni gradić Brokenwood da istraži njegovu smrt. Je li posrijedi samoubojstvo čovjeka kojeg peče savjest jer je ubio svoju ženu ili je i njegova smrt sumnjiva? I dok Mike na vidjelo iznosi obiteljske tragedije i tajne, otkriva i da je idila u Brokenwoodu samo prividna.

Pogrešan čovjek, RTL u 20:05h
Zoe načuje kako Lea odbija putovanje u Split dr. Mišetićem zbog nje jer ne želi da se Zoe osjeća zapostavljeno. Mihajlo pak ima novu poslovnu ponudu za Crnog zbog koje se opet žestoko posvađaju, a otac im obojici očita bukvicu. Mitar postaje sve ozbiljniji u vezi Milene i više nema strpljenja za njezine mušice. Marina ponovo dobiva dojam da joj Livio nešto skriva i laže, dok Ven slavi polaganje mature.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 21:37h
Cassie je pozornost odlučila usmjeriti na kuću u Brentfordu te na teoriju da je ondje za vrijeme okupljanja zlostavljano više osumnjičenika. Marion su ponovno ispitali nakon što je Sinead iznijela optužbu da je David možda bio IRA-ina meta. Inspektori detaljnije istražuju i optužbe iznesene protiv Colina iz vremena kada je radio u gradu. Ali čini se da nešto nije u redu. Je li njegova navodna žrtva rekla istinu? A ako nije, zašto bi lagala?

FILMOVI

Bezvremenska Adaline, HTV 1 u 20:05h
Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones.

Titanic, RTL u 22:20h
Krajem travnja 1912., "Titanic" je okončao svoj kratki život, poput najsjajnije zvijezde, ostavivši trag koji tinja i danas, gotovo čitavo stoljeće kasnije. Priča o gigantskom brodu priča je i o sudbinama stotina nesretnih putnika, a posebno o sudbini mladog Jacka Dawsona i lijepe Rose Dewitt. Izvikujući sada već slavnu rečenicu "Ja sam kralj svijeta!" Leonardo DiCaprio postao je na prvi mah prepoznatljiv i nedjeljiv dio nezaboravnog filma, ali i simbol snage ljubavi...

Tatica se vratio, Nova TV u 22:30h

Will Ferrell glumi izvršnog urednika na radiju koji se neprestano trudi biti što bolji očuh djeci svoje nove supruge dok se ne pojavi njihov biološki otac Mark Wahlberg, koji će prisiliti Ferrella da se natječu oko pažnje njihove djece.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala