Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje ciklus blagdanskih filmova na kanalu DIVA
Omiljeni blagdanski filmovi i regionalne filmske premijere za najomiljeniji dio godine stižu na male ekrane

Počinje ciklus blagdanskih filmova na kanalu DIVA

Pridružite se kanalu DIVA svakog dana dok se proslavlja blagdanska sezona na najbolji mogući način: DIVA donosi najveći božićni i novogodišnji filmski maraton! Od 29. listopada slogan kanala se mijenja, iz “Sve za vas” u “Božić za vas”, pretvarajući ovaj kanal u glavno odredište za sve ljubitelje žanra novogodišnjih filmova.

Uz preko osam blagdanskih filmova svakoga dana, emitirat će se omiljeni filmovi među publikom: Rajski Božić, Pepeljugin Božić, Božić u Homesteadu i Božićna tajna.

DIVA predstavlja blagdanski flmski maraton uz regionalne premijere utorkom i nedjeljom u 16:00, što obuhvaća filmove: Božićna zamjena (4. studeni) o blizankama (Candace Cameron Bure) koje se dogovore da zamijene svoje živote za Božić i samim tim doživljavaju najbolje blagdane ikada; Čarobni božićni ukrasi (6. studeni) - žena koja se razočarala u ljubav pokušava vratiti svoje blagdansko raspoloženje uz pomoć starih ukrasa za jelku, ali i zgodnog susjeda; Ljubav u sobovoj kolibi (11. studeni) govori o Molly i Jaredu koji su se odrekli Božića, ali kada se zaglave na ranču posvećenom blagdanima, postaju otvoreniji za blagdane, ali i jedno prema drugome; Božićni lijek (13. studeni) - Mlada doktorica se vraća kući za Božić i mora odlučiti želi li preuzeti kliniku svog nedavno umirovljenog oca; Božić u Evergreenu (18. studeni) - veterinarka je poželjela uz snježnu kuglu da ima najromantičniju božićnu večeru do sada, ali nije ispalo onako kako je očekivala.; Štenac za Božić (20. studeni) - kada Noel usvoji štene, ni ne sluti da će ta njena odluka imati dalekosežne posljedice i da će je primorati da ponovo procijeni svoj život; Maggieno božićno čudo (25. studeni) - samohrana majka zaljubljuje se u nastavnika kojeg je angažirala za svog sina; Božić iz romana (27. studeni) - nedavno ostavljena Kim prijavljuje se za romantično utočište nekoliko dana prije Božića, da bi zatim otkrila da se i njezin bivši dečko nalazi na istom mjestu.

Petak u 19:40 također je savršen termin da se uz kanal DIVA provede vrijeme sa obitelji uz dodatne premijere, među kojima su: Dermot Mulroney, Kimberly Williams-Paisley, Danny Glover i Joan Cusack u filmu Božićni vlak (9. studeni) koji govori o ciničnom novinaru koji kreće na putovanje vlakom za vrijeme Božića u potrazi za duhovnom vezom sa svojim preminulim ocem. U filmu Zaruke s Djedom Mrazom (23. studeni), nastavku omiljenog U potrazi za Božićnjakom, Miranda se vraća avionom natrag u Vermont da bude sa svojom obitelji za vrijeme blagdana i da vidi Iana, lokalnog obrtnika, u koga se zaljubila tijekom svoje prethodne posjete.

DIVA – Božić za vas donosi omiljene blagdanske filmove i regionalne premijere za najomiljeniji dio godine!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala