Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 28.10.
Novi "Supertalent", nova epizoda serije "Viktorija" i veliki izbor izvanrednih filmova čekaju vas večeras na malim ekranima

TV Preporuke dana - Nedjelja 28.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28.10.

SERIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Zgrožena vijestima o gladi koja je poharala Irsku, Viktorija pokuša nagovoriti vladu da reagira. Peel oklijeva poslati pomoć strahujući da će time destabilizirati vlastitu stranku.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Nakon prošlotjedne epizode Supertalenta koja je oborila rekord gledanosti ove sezone, u nedjelju gledatelje očekuje pretposljednja audicijska emisija koja će uz nove talente donijeti i novu dozu zabave i smijeha. Sa žirijem će se pokušati našaliti i natjecatelj Ivan Corneretto, gledateljima poznatiji kao član 'Bijelih udovica', a umjesto hipnotiziranja Davora Bilmana, hipnotizirat će samoga sebe, pa će ga rekviziteri morati odnijeti s pozornice.

FILMOVI

Top Gun, Doma TV u 19:55h
Maverick (Tom Cruise), samouvjereni ambiciozni pilot, i njegov kolega Goose (Anthony Edwards) u F-14 Tomcat zrakoplovu iznad Perzijskog zaljeva odmjeravaju snage s ruskim MiG-28. F-14 je na rezervi s gorivom, Goose gubi kontrolu i uspaničari se, ali Maverick je sabran te uspije navigirati zrakoplov prema nosaču aviona. Maverick je pohvaljen i dobiva mjesto u Top Gun Naval Flying školi, koju pohađaju najbolji američki piloti kako bi se dodatno usavršili. Ondje upoznaje najboljeg pilota Icemana (Val Kilmer) te Charlie (Kelly McGlllis), civilnu instruktoricu letenja s kojom započne romansu.

Hulk, RTL 2 u 20h
Šezdesetih godina 20. stoljeća mladi mikrobiolog David Banner (E. Bana) glavni je istraživač u laboratoriju američke vojne baze kojom upravlja general Ross (S. Elliott). Banner je na rubu epohalnog otkrića kako se može regenerirati oštećeno živo tkivo, a neprekidna sposobnost regeneriranja ne znači ništa manje nego vječni život. Pretpostavljeni mu ne dopuštaju pokuse na ljudima, pa on sam sebi ubrizga supstancu koja djeluje na DNK. Uskoro njegova žena ostane u drugom stanju i David postane svjestan mogućnosti da njegovu izmijenjenu DNK i kromosome naslijedi njegovo dijete. Kad im se rodi dječak, Bruce, čini se da je s njim sve u redu, iako djetetova krv, koju David sa strepnjom analizira, pokazuje promjene na stanicama. U vrijeme kad je dijete imalo četiri godine dogodilo se nešto tako strašno da je mali Bruce događaj potisnuo u zaborav. Nakon tog događaja njegovih pravih roditelja više nije bilo, bio je posvojen u drugu obitelj.

John Wick, RTL u 20h
Nakon što je sahranio suprugu Helen (Bridget Moynahan), koja je preminula od bolesti, John Wick (Keanu Reeves) po povratku kući dobiva poseban, posljednji poklon od svoje žene – slatko štene Daisy, koje on od tog trenutka obožava jer mu pruža utjehu. John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera, čiji vođa Iosef Tarasov (Alfie Allen) inzistira da mu Wick proda auto, klasik iz 1969., Ford Mustang. John odbija ponudu, a banda ga te večeri prati do kuće, napadne, ukrade auto i ubije Daisy. Obračun i osveta bit će nemilosrdni. Uskoro neće biti važno što je učinjeno, nego kome je to učinjeno.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 22:30h
U ranim šezdesetima, CIA-in agent Napoleon Solo i KGB-ov operativac Illya Kuryakin sudjeluju u združenoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava pribaviti nuklearno oružje. Kvalitetna akcija i britki humor ovoga filma osvojit će vas na prvu!

Thelma i Louise, Doma TV u 22:55h
Louise (Susan Sarandon) je konobarica u restoranu brze hrane, koja se nikako ne može pomiriti sa činjenicom kako je njezin dečko, glazbenik, stalno na putu. Thelma (Geena Davis) je kućanica oženjena za Darryla (Christopher McDonald), koji od nje traži da bude tiha, kako bi on bez ometanja mogao pratiti utakmice na televiziji. Jednoga dana, njih dvije zajednički shvaćaju kako im je dosta svakodnevnog života u kojemu moraju biti tihe i poslušne, te se odluče zaputiti na cestovni put automobilom. Njihovo putovanje, međutim, ne započinje očekivano, jer Thelmu pokuša silovati muškarac kojega Lousie ubije kako bi spasila prijateljicu. Sumnjajući u razumijevanje nadležnih organa, Thelma i Louise pokušavaju pobjeći u Meksiko.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala