Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 26.10.
Posljednji petak u listopadu na malim vas ekranima čekaju napete serije i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana - Petak 26.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.10.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 U 20:05h
Nestanak profesora u privatnoj školi prisili Endeavoura da se upusti u tajnu operaciju. Dok se istraga o Eddieju Neru produbljuje, dolazi do krvoprolića.

Mentalist, Doma TV u 20:10h
Dok Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo popularne članice ladanjskog kluba otrovane na koktel-zabavi u njezinu domu, otkriju da je zajednica prepuna tajni, uključujući ljubavne afere i zlouporabu droge. Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.

Na granici, Nova TV u 21:30h
Andrija na granici napravi skandal u kome biva uhićen. Nediljko i Andrija završe u pritvoru, obitelj tuguje, ali Zorka ima plan. Marko uz pomoć Bože shvaća da je pretjerao i dolazi u postaju pustiti Andriju i Nediljka, ali dočekaju ga prosvjednici koje je iz sjene organizirala Zorka. Stana ga izgađa rajčicama pa Marko odustaje od puštanja Andrije i Nediljka. No, nađe se u problemu kad ga Tomo prijavi šefu Zvonku. Marko se u očaju obrati za pomoć Petri. Jurina vezanost za ćaću još se više potvrđuje kad mu, zbog Nediljka u zatvoru, propadne seks s Lidijom. Mate i Tadija posvađaju se oko šaha, a Alma pomaže Mireli da im skuha tripice.

FILMOVI

Hitler: Konačni pad, HTV 1 u 20:05h
Nekadašnja Hitlerova osobna tajnica Traudl Junge pred kamerama govori o svojoj ulozi tijekom Drugog svjetskog rata... Godina je 1942. Dvadesetdvogodišnja Traudl Junge (A. M. Lara) iz Münchena s još četiri djevojke stiže u stožer vođe Trećeg Reicha Adolfa Hitlera (B. Ganz). Nacistički vođa, naime, bira svoju tajnicu i to mora biti osoba od najvećeg povjerenja. Privučen njezinom ljupkošću i uljudnošću, Hitler se odluči upravo za Traudl koja odmah počne s radom. Tri godine kasnije. Berlin je u ruševinama i pitanje je dana kada će u njega umarširati sovjetske postrojbe. Adolf Hitler s Evom Braun (J. Köhler) i nekolicinom najbližih suradnika među kojima je i Joseph Goebbels (U. Matthes) živi u bunkeru ne odustajući od planova o ratnoj pobjedi i obnovi Berlina po zamislima arhitekta Alberta Speera (H. Ferch)...

Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, RTL u 22:15h
Film prati život Jane, idealistične, romantične i potpuno nesebične mlade žene…koja se vječno nalazi u ulozi djeveruše na tuđim vjenčanjima, dok njenog sretnog završetka nikako nema na vidiku. No, kada njena mlađa sestra Tess osvoji srce Janeinog šefa – u kojeg je ona potajice zaljubljena – Jane počinje preispitivati svoj „uvijek djeveruša…“ stil života.

Na granici, HTV 2 u 22:27h
Iznimno dobar kriminalistički triler koji progovara o ljudskom licemjerju, koliko ljudski život malo vrijedi, i na što su pojedinci spremni kako bi uvećali kapital. Kada svemu pribrojimo i svirepa ubojstva mladih meksičkih djevojaka, koja se nikoga ne tiču, dobivamo sliku stvarnosti na američko-meksičkoj granici, tj. u tzv. slobodnoj trgovinskoj zoni. Jedino tko će pokušati razotkriti zlikovce, koji sežu do samog vrha, su novinari Lauren Adrian (Jeniffer Lopez) i njen bivši dečko Alfonso Dias (Antonio Banderas)...

Profesionalci u akciji, Nova TV u 22:30h
Bruce Willis i Tracy Morgan glume dvojicu policajaca partnera koji na potpuno nekonvencionalan način rješavaju svoje slučajeve. Tijekom jednog njihovog radnog dana kojeg pratimo, njih dvojica pokušat će riješiti probleme koji uključuju ukradenu bejzbolsku sličicu i lokalne mafijaše koji se pokušavaju izvući s ukradenim novcem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala