Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove HBO serije Kampiranje
Jennifer Garner u glavnoj ulozi od 15. listopada na HBO-u i HBO GO-u

Premijera nove HBO serije "Kampiranje"

Jennifer Garner glumi u novoj humorističnoj HBO seriji Kampiranje (Camping), koja prati skupinu starih prijatelja koji odlaze na kampiranje kako bi proslavili značajan rođendan. Serija će imati premijeru na HBO kanalu 15. listopada u 21.00 h, a istog dana će biti dostupna i na HBO GO-u. 

Scenaristi i producenti serije su Lena Dunham (autorica i zvijezda HBO serije Djevojke (Girls)), Jenni Konner (izvršna producentica HBO serije Djevojke) i John Riggi, a zasnovana je na istoimenoj britanskoj seriji autorice Julie Davis.

„Kad smo vidjeli urnebesnu britansku verziju Kampiranja koju potpisuje Julia Davis, znali smo da će ovo biti jako zabavan koncept za scenariste i glumce“ izjavile su Lena Dunham i Jenni Konner. „Uzbuđene smo zbog glumačke ekipe. Uzbuđene smo zbog same priče. Uzbuđene smo što ćemo vas natjerati da nikad više ne poželite otići u šumu.“

Kampiranje prati bračni par Kathryn (Jennifer Garner) i Walta (David Tennant) koji odluče provesti vikend na kampiranju u prirodi povodom Waltova 45. rođendana. Ono što je trebala biti opuštajuća proslava u divljini ubrzo postaje test prijateljstva i brakova nakon što im se na kampiranju pridruže Kathrynina krotka sestra Carleen, bivša najbolja prijateljica i moralizatorica Nina-Joy, slobodoumna Jandice i drugi. Unatoč (ili možda baš zbog) Kathryninih najvećih napora, vikend se pretvara u niz prepirki, priznanja, upada životinja, posjeta hitnoj i ženskih zločina koji se neće tako brzo zaboraviti. 

U ovoj komediji od osam nastavaka pridružit će im se i Waltov najbolji prijatelj George, suprug Nine-Joy, iza čije se vesele vanjštine krije potisnuti bijes, Waltov nedavno rastavljeni prijatelj Miguel koji se nalazi usred krize srednjih godina, te Carleenin dečko, bivši ovisnik, koji se polako približava samouništenju.

Uz Jannifer Garner i Davida Tennanta u glavnim ulogama, u seriji glume i Juliette Lewis, Ione Skye, Janicza Bravo, Arturo Del Puerto i Brett Gelman.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala