Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Babylon Berlin na Viasat Epic Drama kanalu
Radnja serije odvija se u Berlinu, u ludima dvadesetima, u vrijeme organiziranog kriminala, političkog ekstremizma i siromaštva

"Babylon Berlin" na Viasat Epic Drama kanalu

Serija Babilon Berlin, čija premijera počinje 18. listopada na Epic Drama kanalu, na britanskoj televiziji Sky bila je najuspješnija nebritanska serija svih vremena a u brojkama ju je prestigla samo posljednja epizoda Igre prijestolja.

Prvu je epizodu gledalo 1,2 milijuna gledatelja na Sky-u, koji se prati u Britaniji, Irskoj, Italiji, Njemačkoj i Austriji.

Radnja serije odvija se u Berlinu u ludim dvadesetim godinama u vrijeme organiziranog kriminala, političkog ekstremizma, siromaštva koje teži za boljim životom.

Berlin u ludim dvadesetima: metropola za darovite i ambiciozne i za one kojima se uvijek žuri. No ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranog kriminala i političkog ekstremizma. Stare militarističke elite još se nisu povukle, a još strašnije čudovište počinje razvijati svoju snagu.

Gereon je policajac iz Kölna prebačen u Berlin, u Odjel za poroke u Crvenoj tvrđavi, veličanstvenom središtu berlinske policije. Iako na prvi pogled djeluje smireno i iskreno, u sebi nosi težak teret. Ekipu vodi Bruno Wolter, odan i brižan kolega čiji skriveni plan postaje ozbiljna prijetnja. Između dvojice muškaraca nalazi se Charlotte, pametna mlada žena koja se bori za poboljšanje bijednih životnih uvjeta svoje obitelji i vodi dvostruki život.

U glavnim ulogama nalaze se Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Peter Kurth, Matthias Brandt i Leonie Benesch, a serije Babilon Berlin na male ekrane stiže 18. listopada u 21h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala