Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen datum snimanja World War Z 2
Nastavak filma o zombijima je konačno dobio datuma snimanja, a David Fincher je još uvijek režiser

Objavljen datum snimanja "World War Z 2"

World War Z 2 još uvijek se događa - s Davidom Fincherom kao režiserom. Nastavak zombi filma iz 2013, u kojem je glavnu ulogu imao Brad Pitt, već godinama se pokušava snimiti, a J.A. Bayona je trebao biti režiser samo nekoliko mjeseci nakon što je prvi dio krenuo u kina. Dvije godine kasnije, međutim, Bayona je napustio WWZ 2 i otišao režirati Jurassic World: Fallen Kingdom, a zombi nastavak lutao je u limbu oko godinu dana sve dok se nije objavilo da je Pittov čest suradnik i prijatelj Fincher zainteresiran za režiju. Fincher je tu vijest konačno potvrdio u lipnju 2017., ali kao i sa svim njegovim projektima, Fincher je istaknuo da će odvojiti vrijeme da popravi scenarij s piscem Utopije Dennisom Kellyjem.

Ranije ove godine potvrđeno je da se WWZ 2 neće snimati 2018. godine, kao što se izvorno nadalo, budući da će se Fincher umjesto toga fokusirati na drugu sezonu svoje Netflix serije Mindhunter, a Pitt ostaje u Los Angelesu kako bi snimio Once Upon a Time in Hollywood. S obzirom na to kako se ovakve situacije u filmskom svijetu ponekad odviju, ta je odgoda bila razlog za zabrinutost da se film nikada neće dogoditi, ili barem ne s Fincherom.

Međutim, producenti Dede Gardner i Jeremy Kleiner su otkrili da ne samo da su i Pitt i Fincher još uvijek u projektu, nego bi i snimanje WWZ 2 trebalo započeti u lipnju 2019. Taj datum ima smisla s Fincherovim rasporedom - Mindhunter sezona dva se snima u prosincu. Nakon toga će Fincher nadgledati post-produkciju nekoliko mjeseci sve dok sezona ne bude spremna za objavu.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala