Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zoran Šprajc u glumačkim vodama
Popularni voditelj će u seriji "Pogrešan čovjek" igrati inspektora

Zoran Šprajc u glumačkim vodama

Zoran Šprajc već je dugi niz godina jedno od najpopularnijih i najnagrađivanijih TV lica u Hrvatskoj. Dok sjedi u voditeljskom stolcu emisije RTL Direkt, djeluje kao da svoj posao odrađuje prirodno i spontano, no zato ga je jedna druga uloga pomalo „izula iz cipela“. Naime, Šprajc će se u idućim nastavcima serije Pogrešan čovjek, koja se od ponedjeljka do petka u 20 sati prikazuje na RTL-u, pojaviti u ulozi inspektora Tomasa.

Upravo njegov lik ima važnu ulogu za razvoj daljnjeg odnosa Lee i Crnog, glavnih likova u seriji.
„Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u „Pogrešnom čovjeku“, samo sam pitao: „Je l' voditelj vijesti?“. Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja“, priča Šprajc i dodaje da se tek sad uvjerio kako glumački posao nije nimalo lak.

„Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono – kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba“, kaže Šprajc. No kreativna producentica serije Jelena Veljača za Šprajca ima samo riječi hvale.

„Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost“, kroz smijeh kaže Veljača.

A iako je u karijeri odigrala velik broj uloga, a i već se dobro uhodala u lik Lee Kalember, Ivana Roščić priznaje da je imala tremu uoči snimanja s popularnim voditeljem.

„Zbilja sam imala tremu i nije mi bilo baš svejedno, ali kad smo se upoznali i kad je i Zoran rekao da ima tremu, sve je bilo nekako lakše. Moram priznati da ima glumačkog potencijala i voljela bih ga sresti u još nekim scenama. Zajedno smo prošli kroz pripreme scene, odlično radi i snimili smo sve gotovo iz prvog pokušaja. Pravi je profesionalac!“, poručuje Ivana.

A kakve će to zaplete donijeti Zoran Šprajc, odnosno lik inspektora Tomasa, uskoro ćete vidjeti u novim nastavcima serije Pogrešan čovjek koja je na programu RTL-a od ponedjeljka do petka u 20 sati!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    mali_jura mali_jura @ 7.10.2018. 20:34

    nisam mislio da će volontirat,,, baš zbog toga mi je debilno da recimo taj novac ne daju nekom mladom glumcu, da mu plate posao za koji je završio akademiju.. kakve veze ima šprajc sa glumom??

  • #2
    0 0
    krnjevo krnjevo @ 7.10.2018. 18:52

    Hahahahah, mali_jurica misli da će Šprajc volontirat...

  • #1
    0 0
    mali_jura mali_jura @ 7.10.2018. 14:41

    sam da nebi platili još kojeg glumca da glumi inspektora, imamo šprajca pa ćemo njega uzet

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala