Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 7.10.
Večeras vas čeka još jedna epizoda Supertalenta, nove epizode zanimljivih serija i nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 7.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7.10.

SERIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Potresena problemima tkalca svile u Spitalfieldsu, Viktorija organizira raskošni srednjovjekovni bal u palači na kojem će svi uzvanici nositi kostime izrađene u toj siromašnoj četvrti. Premda bal postigne velik uspjeh, izazove javni skandal.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Nakon pronađenih ostataka hrane, Žigmund posumnja da netko noću boravi u njegovom salonu. Uskoro Cici otkrije tužnog klauna kojeg je cirkus ostavio jer je bio toliko depresivan da je rastjerivao publiku. Klaun svake noći spava u drugom lokalu, a danju stalno plače i žali se zbog krize. Uskoro svima počne rastjerivati mušterije, pa Božica i Žigmund smišljaju način kako ga se riješiti.

Supertalent, Nova TV u 20:15h
Treća po redu epizoda Supertalenta ove nedjelje donosi obilje talentiranih natjecatelja i snažnih emocija. Vidjet ćemo točke na koje žiri nikako neće moći ostati imun, kao i one zbog kojih će grcati u suzama. Jedno takvo iskustvo priuštit će im i dvadesetogodišnji Denis Barta, koji će pokazati punu snagu svog talenta pjevanja i sviranja, a Maja će tijekom cijelog nastupa plakati. „Ja sam osoba koja se stalno smije i sve mi je smiješno, a sada sam plakala cijelo vrijeme!“, poručit će mu.

FILMOVI

Gru na supertajnom zadatku, RTL u 19:40h
Gru, bivši super zlikovac, pridružuje se skupini heroja koji su zaduženi za zaštitu čovječanstva. Ovoga puta herojima probleme zadava tajanstveni novi zlikovac, Eduardo, i jedini koji ga može zaustaviti je Gru. Zajedno sa svojim vjernim asistentom, Dr. Nefariom; čoporom smušenih žutih pomoćnika i trima usvojenim kćerima Gru su upušta u misiju spašavanja svijeta.

Vitez Tame, Doma TV u 19:55h
Nastavak hit filma Batman Begins donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Nepomirljivi, HTV 2 u 21h
Paul Moony ostarjeli je revolveraš koji nakon ženine smrti živi osamljen na maloj farmi sa svoje dvoje djece - kćeri i sinom. Život je težak: stoka umire od bolesti, žetva je podbacila zbog suše, on više nije mlad, a i nevješt je u farmerskim poslovima. Jednog dana u njegov život ulazi Scofield Kid, žutokljunac koji dolazi po njega nudeći mu unosan posao: treba srediti nekoliko kauboja koji su prostitutku "izrezbarili" nožem po licu. On pristane, ali sa sobom vodi svog starog prijatelja, veterana iz građanskog rata.

Desperado, Doma TV u 22:40h
Vratio se kako bi s nekim sredio račune. S bilo kim. Sa svakim! Antonio Banderas glavna je zvijezda drugoga nastavka sjajne akcijske trilogije redatelja Roberta Rodrigueza o čovjeku čiji kovčeg za gitaru ne čuva instrument, nego arsenal smrtonosnog oružja namijenjen ubijanju zlikovaca.Bezimeni mariachi glazbenik odjeven u crno pojavljuje se u meksičkome pograničnom gradiću kojim vlada nemilosrdni narkoboss Bucho, koji je u prošlosti ubio glazbenikovu ljubav i ranio ga u ruku kojom svira gitaru. Mariachi je spreman na osvetu, a pomoći će mu prekrasna Carolina, vlasnica mjesne knjižare, koja je dosad surađivala s Buchom. Mirnom gradiću sprema se pravi pokolj jer osveta nikad nije blaga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala