Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 6.10.
Uz nove epizode zanimljviih serija večeras izdvajamo i nekoliko izvrsnih filmova, među kojima je i posljednji tio trilogije "Kum"

TV Preporuke dana - Subota 6.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6.10.

SERIJE

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 20:31h
Will je završio posljednji sonet i osjeća da mu je književna besmrtnost nadomak ruke. Ali hoće li se lijepom mladiću i tamnoj dami soneti svidjeti onoliko koliko bi on htio? I što će Anne reći na muževe 154 ljubavne pjesme koje nju i ne spominju?

Detektiv Murdoch, HTV 3 u 21:01h
Ubijen je novinar koji je pisao o uvjetima u ubožnici pa je Murdoch ide inkognito istražiti.

Castle, Doma TV u 22:55h
Ubijen je zavodnik i Castle i Beckettica sumnjaju da ključ njegova ubojstva leži u njegovu tajnom životu. Istraga dovodi do šokantnog preokreta koji gotovo uništava Ryanovo vjenčanje s Jenny. Kad je u autu pronađena mrtva žena, istraga koju provode Beckettica i njezina ekipa vodi ih ravno u gradsku vijećnicu.. Točnije, do gradonačelnika, Roberta Weldona, koji je slučajno Castleov prijatelj, što bi moglo ugroziti Castleovu dugotrajnu uključenost u rad njujorške policije.

FILMOVI

Kum 3, Doma TV u 19:55h
Priča počinje 1979. u New Yorku, klasičnim obiteljskim okupljanjem, dvadesetak godina nakon što je Michael Corleone (A. Pacino) naredio ubojstvo svoga brata. Dvoje Michaelove djece -Mary (S. Coppola) i Anthony sada su odrasli. Anthony želi biti operni pjevač i ne upletati se u obiteljske "poslove", dok je Mary odana ocu. On se protivi njezinoj vezi s rođakom Vincentom Mancinijem (A. Garcia), Sonnyjevim sinom, koji čeka priliku da postane sljedeći don, sa svim žarom i zanesenošću kakvu je nekad posjedovao ne samo njegov otac, već i Michael. U međuvremenu Michael pokušava legalizirati neke svoje poslove, što nailazi na otpor nekih drugih "obitelji" koje žele svoj dio kolača ...

Brzi i žestoki 6, RTL u 20h
Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima. U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva. Zaustaviti ih se može jedino na ulici pa Hobbs poziva Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Plaća? Potpuni oprost za sve kako bi se mogli vratiti kućama i ponovno biti uz svoje obitelji.

Skyfall, Nova TV u 21:30h
Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na osobne žrtve.

Najtraženiji čovjek, HTV 1 u 22:47h
Mladi Čečen i predani musliman dolazi u Hamburg i izaziva sumnjičavost u njemačkoj špijunskoj zajednici zbog moguće povezanosti s islamskim militantima. Njemačka odvjetnica za ljudska prava Annabel pokušava ga spasiti od deportiranja i pomoći mu da naslijedi novac koji mu je otac ostavio na tajnom računu koji kontrolira 60-godišnji britanski bankar Tommy Brue. Suparničke obavještajne službe Njemačke, V. Britanije i SAD-a imaju vlastite teorije o tome tko je on i tko su njegovi suradnici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala