Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 5.10.
Uz nove epizode omiljenih serija, večeras izdvajamo i seriju "Nezaboravljeni", kao i nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 5.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.10.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Endeavour istražuje slučaj nestanka žene na željezničkom kolodvoru, a krađa kamiona razotkrije novu zločinačku prijetnju u Oxfordu.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 21:35h
Inspektori Cassie i Sunny ponovno su u središtu starog slučaja ubojstva nakon što je pronađeno truplo. Ovaj se put radi o savršeno očuvanim ostacima sredovječnog muškarca koji su pronađeni u kovčegu u mulju londonske rijeke. I dok inspektori počinju složeni proces identificiranja žrtve, četiri nepovezane osobe žive svoj život: odvjetnik iz Brightona Colin Osborne, medicinska sestra na pedijatriji Marion Kelsey, učiteljica Sara Mahmoud i ugledna policijska inspektorica Tessa Nixon. I ne slute da će uskoro biti upleteni u istragu.

Zaboravljeni slučaj, Doma TV u 22:05h
Rush i Valens otvaraju slučaj mlade žene Rosie Miles koja polako izlazi iz dvogodišnje kome i ne sjeća se ubojstva svoje kćeri Toye. Jedini tragovi koje Rush i Valens imaju su nepoznati muškarac koji je pobjegao iz zgrade netom nakon što je kći pala u smrt i anonimni poziv koji djelomično opisuje bjegunca. U slučaju dolazi do neočekivanog obrata kad Rush otkrije staru snimku nadzorne kamere u žrtvinoj spavaćoj sobi. Međutim, Rush se mora osloniti na Rosie za dodatne detalje o kobnoj noći.

FILMOVI

Boksač, HTV 1 u 20:05h
Dicky Ecklund je kao boksačka legenda slovio za ponos grada Lowella, ali nakon izgubljenog meča protiv svjetskog šampiona i za Dickya i za grad su došla teška vremena. Boksačke dane je ostavio iza sebe, potratio svoj talent i zaglibio u problemima s drogom. Njegov mlađi brat Micky u međuvremenu je postao boksač, ali ne s izglednim šansama za osvajanje naslova prvaka.

Savršena formula, RTL u 22:10h
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

Stanica brojeva, HTV 2 u 22:24h
Osramoćeni bivši agent tajnih operacija zadužen je štititi 20-godišnju Katherine, operaterku šifri u maloj CIA-inoj radiopostaji usred ničega. Par se ubrzo mora boriti za život nakon što su napadnuti.

Let, Nova TV u 22:30h
Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala