Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saoirse Ronan i Margot Robbie na suprotnim stranama u filmu Mary Queen of Scots
Predstavljen je prvi trailer za nadolazeću povijesnu dramu o sukobu dvije kraljice

Saoirse Ronan i Margot Robbie na suprotnim stranama u filmu "Mary Queen of Scots"

Predstavljen je prvi međunarodni trailer za nadolazeću povijesnu dramu Mary Queen of Scots, u kojoj glavne uloge imaju Saoirse Ronan kao naslovna kraljica i Margot Robbie u ulozi Elizabete I, engleske kraljice.

Njih se dvije nalaze na suprotnim stranama: Mary (Ronan) želi preuzeti prijestolje od Elizabete (Robbie), koje ona nema namjeru prepustiti.

Službeni sinopsis daje nam detaljnu radnju:

Mary Queen of Scots istražuje turbulentan život karizmatične Mary Stuart (Ronan). Mary je postala kraljica Francuske sa 16, a udovica s 18 godina. Nije popuštala pod pritiskom da se ponovno uda. Umjesto toga se vraća u svoju rodnu Škotsku kako bi preuzela prijestolje koje joj pripada. No, Škotska i Engleska su pod vladavinom neuništive Elizabete I (Robbie). Obje Kraljice gledaju na svoju "sestru" sa strahom, ali i opčarane. Suparnice u moći i u ljubavi, ženske vladarice u muškom svijetu, njih dvije moraju odlučiti kako igrati tu igru braka nasuprot neovisnosti. Odlučna vladati više nego što se od nje očekuje, Mary izjasni svoj zahtjev za engleskim prijestoljem, prijeteći tako Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i urote na oba dvora u opasnost stavljaju oba prijestolja - i mijenjaju tijek povijesti.

Redateljsku palicu drži Josie Rourke, a scenarij potpisuje Beau Willimon. Scenarij se temelji na romanu Queen of Scots: The True Life of Mary Stuart autora Johna Guya.

U filmu još glume Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle, David Tennant i Guy Pearce, a u kinima se očekuje u siječnju 2019. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala