Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 30.9.
Večeras vas na malim ekraima očekuje nova epizoda Supertalenta, Farme i Života na vagi te pregršt vrhunskih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Nedjelja 30.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.9.

SERIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Viktorija otkrije da je ponovno trudna, a sumnja da njezina muža privlači druga žena. Gđica Cleary pomisli da palaču opsjeda duh, no Brodie vjeruje da postoji prirodno objašnjenje za neobične pojave.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Vidjet ćemo glazbenike, pjevače i plesače, imitatore te natjecatelje s nekim neuobičajenim i nikad viđenim talentom.

FILMOVI

Vrlo zapetljana priča, RTL u 19:40h
Svijet mora upoznati ovu posebnu djevojku! Čestica Sunca padne na Zemlju, a iz nje izraste cvijet koji liječi bolesti. Starica Gothel pronađe cvijet, a on joj omogući da se pomladi i zauvijek ostane mlada. Kada se kraljica ozbiljno razboli, čarobni cvijet joj spasi život, a kraljica rodi princezu zlatne kose. No Gothel uzima Zlatokosu i zatoči je u tornju. Osamnaest godina kasnije Zlatokosa traži od Gothel, za koju je uvjerena da joj je majka, da je pusti u svijet. No Gothel joj ne dopušta s obrazloženjem da je vani preopasno za nju. U međuvremenu mladi lopov Flin Fakin ukrade vrijednu krunu. U bijegu se zabunom sakrije u Zlatokosinom tornju.

Batman: Početak, Doma TV u 19:55h
Kada mu je bilo osam godina, Bruce Wayne (G. Lewis) je pao u jamu na imanju svojih bogatih roditelja gdje su ga napali rojevi šišmiša. Od tada ga progoni strah od šišmiša, a doživi i veliku tragediju: pljačkaš pred njim ubije njegovu majku i oca, najbogatijeg čovjeka u Gotham Cityju. Kad odraste, Bruce (C. Bale) pokuša ubiti toga pljačkaša, ali ne uspije. Stoga odluči upoznati svijet kriminala i kriminalce, a nevolje koje doživljava u svjetskom podzemlju dovedu ga u jedan azijski zatvor, odakle ga izbavi tajanstveni Henri Ducard (L. Neeson), savjetujući ga da ode u snježne planine mističnom učitelju Ra's Al Ghul (K. Watanabe).

Neograničena moć, HTV 2 u 21h
Noć je uvriježeno radno vrijeme za legendarnog provalnika Luthera Whitneyja (Clint Eastwood). Obavljajući jednu teško izvedivu provalu u luksuzno zdanje zaštićeno brojnim alarmima, Whitney je iznenada prisiljen sakriti se. Zaštićen od pogleda nenadanih posjetitelja, on ubrzo svjedoči strastvenoj igri tajanstvenog para koja uskoro postaje nasilna.

Posljednja bitka, RTL u 21:35h
Schwarzenegger glumi bivšeg policajca iz Los Angelesa, koji završava kao šerif u malom gradiću na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, on je prisiljen da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narko bossova, koji je pobjegao iz FBI-ovog konvoja sa zatvorenicima.

Drž'te lopova, HTV 1 u 22:59h
Amerikanac John Robie (C. Grant) zvani Mačak povukao se iz posla te mirno i bogato živi na francuskoj Rivijeri. Kad se u luksuznom hotelu počnu događati krađe na isti način na koji je on nekad radio, Robie mora pronaći pravog krivca kako bi dokazao da je nevin. Pri tom se na njegovom putu nalaze žene koje mu, svaka na svoj način, pomažu: bogata Jessie Stevens (J. Royce Landis) vjeruje u njegovu nevinost; njezina prelijepa, razmažena kći Frances (G. Kelly) ne vjeruje mu ništa, ali se bezglavo zaljubi, a dražesna Francuskinja Danielle (B. Auber) neprekidno mu je za petama...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala