Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljiv filmski listopad na Novoj TV
Od komedija, avantura superjunaka, akcijskih filmova do trilera i ozbiljnih drama, sve su to filmovi koje Nova TV svojim gledateljima donosi u listopadu

Uzbudljiv filmski listopad na Novoj TV

Jesen će prema svim najavama biti hladna, ali atmosferu će sigurno podgrijati najgledanija televizijska kuća u Hrvatskoj s filmskim naslovima koji će gledatelje ostaviti bez daha. U TV premijeri Crni dan u Parizu gledat ćemo Michaela Masona, lopova koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera. Njegov do tada najbolji plijen postaje temelj policijske istrage, a Sean, protivno naredbi, regrutira Michaela, te obojica, tokom 24-satne potjere postaju mete izvora korupcije. Primorani su osloniti se jedan na drugog kako bi razotkrili i pobijedili zajedničkog neprijatelja.

U trileru Cimerica pratimo lik Sare, mlade nadarene studentice dizajna iz Iowe, koja se doseli u Los Angeles željna upoznati grad i započeti studij. Zgodna, vrckava i znatiželjna, Sara šarmira svoje kolege iz doma. Ubrzo nakon dolaska u školu Sara se sprijatelji s cimericom Rebeccom. Ali Sara se ubrzo suoči sa strašnom istinom da je njezina nova prijateljica opsesivna i neuravnotežena… a možda čak i ubojica! 

Temeljen na radovima Boba Kanea, avanturističko-fantastični film Žena mačka vrhunska je zabava bez ostatka, naslov koji stripovsku estetiku na veliko platno prenosi bez gubljenja ijedne njene značajke, dodatno je obogaćujući izvrsnim specijalnim efektima, a H.Berry se nalazi  u ulozi žene mačke, neustrašive osvetnice koja se obavezala zaštititi svijet. Nicolas Cage je Milton, muškarac koji bježi iz pakla kako bi osvetio kćer i spasio unuku. Tjeran neobuzdanim bijesom, traženi osuđenik je u potjeri za karizmatičnim vođom tajanstvenog kulta i njegovim sljedbenicima. Oni su ubili njegovu kćer i oteli njezino dijete. Pokušaj spašavanja izmiče kontroli kad potjera postaje krvavija za svaki kilometar koji prođe, ostavljajući trupla duž autoputa. Akcijski film Put osvete jedva čekamo na našim malim ekranima! Još jedan velikan svjetskoga glumišta, Denzel Washington, u uzbudljivoj drami Let Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa (Castaway, Forrest Gump) glumi pilota Whipa Whitakera, koji u američkoj javnosti od miljenika nacije postane omražena pijandura. 

Nova TV svojim gledateljima donosi i priču o rođenju djeteta koje će promijeniti svijet. U priči o dubokoj vjeri, koju mnogi obožavaju, mlada se žena bori sa sudbinom koja joj je namijenjena – da rodi Božjeg sina i postane objektom spasenja milijuna duša – ganutljivo je putovanje ispričano u ovome filmu. Hvaljeni film Priča o Isusovom rođenju je 2007. godine osvojio nagrade Epiphany i Grace. Sedam neustrašivih muškaraca staje u obranu gradića Rose Creek. 

Redatelj Antoine Fuqua donosi nam ovoga listopada vlastitu modernu viziju klasične priče Sedmorica veličanstvenih. Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša. Nova TV ove jeseni donosi i priču o dvojici sultana, Emiru Nesibu (Antonio Banderas) i Amari (Mark Strong), koji su nakon godina rata oko granice između svojih područja i plemena sklopili primirje i stvorili područje, tj. ničiju zemlju koja je nazvana Žuti pojas. Kroz ovu avanturu vodi nas redatelj Jean-Jacques Annaud u filmu Crno zlato.

Kovrčava Sue je nezaboravna komedija Johna Hughesa, film koji doista ne zastarijeva i podnosi nebrojeno mnogo gledanja. Iako u svojoj osnovi nimalo realistična, ova topla komedija snagom svoje naracije i kvalitetom glume navest će i najciničnijeg gledatelja da se opusti i uživa. Sigurno ćete uživati u izvedbi mlađahne Alisan Porter, najslađe beskućnice u Chicagu. S vama je ponovno i stara Lampoon ekipa - Chevy Chase i ostatak obitelji u urnebesnom filmu Odmor u Las Vegasu. Clark Wilhelm Griswold (Chevy Chase), njegova žena Ellen (B. DAngelo) te sin Rusty (E. Embry) i kći Audrey (M. Nichols) čine tipičnu američku obitelj. Žive u Chicagu i najveće im je veselje u životu otići na dopust. A za još malo komedije gledat ćemo grad koji nikada ne spava, upoznat ćemo djevojku koja nikada ne odustaje. S druge strane, u filmu Ponovno 17 vidjet ćemo Zaca Efrona u ulozi Mikea ODonnela koji se sada vratio u tijelo sedamnaestogodišnjaka i mora pohađati školu zajedno sa svojom kćerkom i sinom, a stvari postanu dodatno komplicirane za Mikea kada se u njega zaljubi njegova kćerka tinejdžerka, ne znajući pravu istinu.

Katie Gregerstitch (Jessica Simpson) je ljepotica iz malog mjesta u Oklahomi, koja je došla u New York u posjet svojem dugogodišnjem dečku. Katie postaje primjer kako je bistru, lijepu djevojku s juga jednostavno nemoguće obuzdati u namjeri da pronađe sreću. Njezinu priču pratimo kroz romantičnu komediju Plavuša. Romantična drama Utočište temelji se na istoimenom romanu Nicholasa Sparksa te je osvojila dvije nagrade na dodjeli Golden Trailer od ukupno četiri nominacije. Mlada žena pokušava započeti život ispočetka i ponovno nekoga voljeti. Ona će polako skupiti hrabrost i započeti vezu s Alexom, udovcem sa dvoje djece. Ali mračne tajne počinju ugrožavati njen novi život. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala