Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 23.9.
Večeras počinje nova sezona "Supertalenta", a na malim vas ekranima čeka i pregršt izvrsnih filmskih ostvarenja

TV Preporuke dana - Nedjelja 23.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23.9.

EMISIJE / SERIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Šesta sezona najgledanijeg svjetskog talent showa 'Supertalenta' počinje ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV. Nova sezona donosi nove, uzbudljive i atraktivne točke koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Novoj sezoni Supertalenta, osim četveročlanog žirija, veseli se i dobro uigrani voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin.

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Viktorija se nakon rođenja svojega prvog djeteta vrati svojim kraljevskim dužnostima prije nego što je očekivala. Nasluti da joj muž i premijer prešućuju važne informacije. Albertova obitelj dođe u palaču na djetetovo krštenje.

FILMOVI

Croods, RTL u 19:35h
Animirana 3D avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Neke stvari uvijek ostaju iste! Croods je prapovijesna obitelj koja živi u špilji. Glava je brižni i zaštitnički Grug, a ostatak čine supruga i majka Uggi, baka Gran, sinovi Thunk i Sandy te nestašna kćer Epp. Epp upozna dječaka Guyja i njegovog ljubimca Belta, koji je upozori da stiže katastrofa te joj ponudi da krene s njim. I kao što je dječak rekao, nevrijeme i potres zadesi dom obitelji te oni moraju krenuti na putovanje prema tropskoj šumi, u kojoj upoznaju svijet novih stvorenja, poput krokopsa (spoj pasa i krokodila), piragaja (spoj piranje i papagaja), majmune boksače i mnoge druge zanimljive životinje.

Paukova zavjera, Doma TV u 19:55h
Nakon dvije godine mirnog rada u školi, nastavnik otme senatorovu kćer te se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu Crossu (Morgan Freeman) kako bi se, izgleda, igrao mačke i miša. Morgan Freeman kao iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja s lukavim otmičarem u napetoj "Paukovoj zavjeri".

Ralje 2, RTL 2 u 20h
Prošle su četiri godine od monstruoznog napada velikog bijelog morskog psa. Stanovnici Amityja još uvijek pamte čudovišnu zvijer i masakr koji je napravila, ali nastoje živjeti što normalnije. Otvaraju nove hotele i apartmane za iznajmljivanje i čini se da život ide svojim uhodanim tijekom. No nakon misterioznih nestajanja ljudi i nesreće na moru, šef obalne straže Martin Brody (Roy Scheider) uvjeren je da se velika psina vratila.

Malo dobrih ljudi, HTV 2 u 21h
Dobrodošli u zloglasnu mornaričku bazu Guantanamo. Njezinom zapovjedniku, okorjelom pukovniku Jessepu sigurnost zemlje na prvom je mjestu, a to znači samo jedno: pod njegovom komandom nema mjesta za slabe. Ne propustite čuvenu dramu Roba Reinera o smrti jednog marinca i napetoj istrazi koja će krivce otkriti na posve neočekivanom mjestu.

Plaćenici 3, RTL u 21:30h
U trećem nastavku dugoočekivanih Plaćenika ovi vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti…

Zvjezdane staze: S one strane, Doma TV u 21:55h
U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala