Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 21.9.
Iz večerašnjeg TV programa izdvajamo nove epizode zanimljivih serija te nekoliko vrhunskih filmova

TV Preporuke dana - Petak 21.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.9.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Početak 1968., godine promjena, obećava velike izazove u privatnim i profesionalnim životima Endeavoura i njegovih kolega. Endeavour, koji je nedavno promaknut, prisiljen je biti mentor novom kolegi Fancyju, dok Thursday počinje razmišljati o životu nakon policije. No u Oxfordu zločinci nikad ne miruju i ekipa nastavlja proučavati tajanstvene i intrigantne slučajeve umorstava, pohlepe i prijevare. Za to vrijeme porast organiziranog kriminala u gradu prijeti da zauvijek promijeni Oxford. Kako se 1968. bliži kraju, hoće li život u policijskoj postaji Cowley ikada više biti isti? ----- Tijekom dražbe Fabergéova jajeta otkriven je serijski ubojica. U postaju dolazi novi detektiv i stvara Endeavouru nelagodu.

Pogrešan čovjek, RTL u 20:05h
Zoe je ljuta na majku, ali i sretna što je napokon upoznala svoga oca. Lea počinje sumnjati u svoju odluku te smatra da je pogriješila što je Lazara opet uvukla u svoj život. Dijana i Mihajlo odluče doći u Zagreb. Lea i Keti, Venova majka, imaju različite poglede na vezu između Zoe i Vena, a njihov se razgovor brzo zaoštrava i ne sluti na dobro. Mihajlo u Zagrebu poziva brata Lazara na večeru i planira ga ucijeniti Dijanom.

Tajna kuće na broju 10, HTV 2 u 21:38h
Isti događaji viđeni Timovim očima... Novopečeni bračni par, Tim i Beryl, seli se u Ulicu Rillington br. 10 i sprijateljuje sa svojim susjedima, starijim bračnim parom Christiejevima. S vremenom njihova veza zapada u teškoće, a Christiejevo zanimanje i utjecaj na mladi par poprima zlokoban ton.

FILMOVI

Kolovoz u okrugu Osage, HTV 1 u 20:05h
Crna komedija s nagrađivanim glumcima, Kolovoz u okrugu Osange, prati živote snažnih žena iz obitelji Weston,čiji su se putevi razišli. Obiteljska kriza vraća ih u Oklahomu, u kuću u kojoj su odrasli kao i disfunkcionalnoj ženi koja ih je odgojila – njihovoj majci. Meryl Streep i Julia Roberts nominirane su za Oskara za svoje izvedbe.

Sicario, RTL u 22:20h
Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 22:30h
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte Honeywell (Jennifer Lopez), zvane Charlie, baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo, kojih se ona kasnije sjeća samo u noćnim morama. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina (Michael Vartan), koji se čini predobar da bi bio istinit, a k tome je i nakon nekog vremena zaprosi. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego, upravo suprotno, počinju, i to upoznavanjem Kevinove majke Viole (Jane Fonda). Ona je jednostavno uvjerena kako ni jedna djevojka nije dovoljno dobra za njenog sina, a pogotovo Charlie. Stoga će Viola napraviti sve kako bi otjerala Charlie od Kevina.

Vozilo 19, HTV 2 u 22:33h
Michael Woods (Paul Walker) nakon uvjetnog puštanja na slobodu odluči pronaći svoju djevojku i krene u grad u kojem nikada nije bio. Iznajmi automobil, ali ne zna da je u prtljažniku vezana žena (Naima McLean). U čitavoj zbrci, baš kada odluči ostaviti vozilo na smetlištu, mobitel zazvoni, a glas s druge strane linije mu kaže da je pitanju obična zabuna te da je preda policiji. Uskoro Michael shvati da je osoba u vozilu svjedokinja koja je odlučila raskrinkati korupciju na važnim pozicijama u gradu...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala