Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 16.9.
Večeras iz programa izdvajamo zanimljvie serije i filmove te početak nove sezone reality serije "Farma"

TV Preporuke dana - Nedjelja 16.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.9.

EMISIJE / SERIJE

Farma, Nova TV u 20:10h
Najgledaniji reality show 'Farma', vraća se u šestoj sezoni. Izdržljivost, snaga, odlučnost ove godine pomiču se do krajnjih granica, a opstanak na farmi trebat će se itekako – zaslužiti. S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali.

Pogrešan čovjek, RTL u 21h
Pogrešan čovjek nova je dramska serija s vrhunskom glumačkom postavom koju čine neka od ponajboljih glumačkih imena u regiji. Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku. Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć.

Detektiv Murdoch, HTV 3 u 21h
Murdoch misli da ambiciozni istraživač Arktika skriva nešto o smrti člana posade.

FILMOVI

Beskrajan dan, HTV 2 u 21:28h
Zločest i sebičan (ali urnebesno smiješan) meteorolog prisiljen je ponovno proživljavati jedan te isti dan sve dok ne učini ispravnu stvar. Ovaj simpatični film oduševio je i kritiku i publiku pa se danas nalazi na raznim listama najboljih komedija.

Zvjezdane staze: U tami, Doma TV u 22:05h
Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju. Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

Casino Royale, Nova TV u 22:30h
Britanski tajni agent James Bond (D. Craig) na početku je prave karijere. Izvršivši hladnokrvno dvije likvidacije, Bond dobiva prestižni status 00 agenta. Prvi zadatak vodi ga na Madagaskar. Žestok i neobuzdan, Bond u Madagaskaru izazove pravi spektakl, privukavši svojom akcijom nepotrebnu pažnju medija, zbog čega je njegova šefica M (J. Dench) izrazito nezadovoljna. U potrazi za opasnim međunarodnim teroristima Bond odlazi na Bahame i stupa u vezu s opasnim kriminalcem Alexom Dimitrosom (S. Abkarian). Markantni Bond, naravno, zavede Dimitrosovu atraktivnu ženu Solange (C. Murino). Dimitros je samo usputna stanica koja Bonda vodi do iznimno opasnog svjetskog terorista i kriminalca zvanoga Le Chiffre (M. Mikkelsen). Bond i Le Chiffre ulaze u sukob koji će rezultirati bizarnim obračunom za kockarskim stolom u Crnoj Gori...

Koja je ona prava?, RTL u 23:10h
Will Hayes (Ryan Reynolds) je politički savjetnik koji se nalazi usred neugodnog razvoda. Njegova desetgodišnja kći Maya (Abigail Breslin), nesretna što se njeni roditelji rastaju, želi saznati od svog oca kako su se on i majka prvi puta upoznali. Will se prisjeća vremena kada je bio naivan i mlad došljak iz Winsconsina u New York, koji se nadao da će raditi na predsjedničkim izborima. Privikavajući se na veliki grad, Will upoznaje žene koje će obilježiti njegov život. Emily (Elizabeth Banks) je normalna i draga djevojka na koju se je uvijek mogao osloniti, April (Isla Fisher), bila je ujedno i najbolja prijateljica, kojoj se uvijek mogao povjeriti, a Summer (Rachel Weisz), ambiciozna i lijepa novinarka. Da ne otkrije Mayi u početku koja je od tri djevojke bila njena majka, Will mijenja njihova imena, a kroz priče o lijepim, ali i tužnim trenucima, otkriva Mayi i sebi više nego što se nadao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala