Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 15.9.
Večeras iz programa izdvajamo najzanimljivije serije i filmove, a posebno početak nove sezone reality showa "Život na vagi"

TV Preporuke dana - Subota 15.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.9.

EMISIJE / SERIJE

Život na vagi, RTL u 20h
Počinje nova sezona showa "Život na vagi", natjecateljskog reality showa, koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, a njima će se baviti, trenirati i podučavati ih o zdravim životnim navikama stručnjaci treneri, nutricionisti i liječnici. Njihov cilj je transformirati im tijelo, ali naposljetku i njihov život. Život 18-ero kandidata promijenit će se u potpunosti, a nezdravi način života zamijenit će zdravim navikama i tjelovježbom, sve kako bi na kraju jedan od njih izgubio najviše kilograma, te tako dobio pozamašnu novčanu nagradu, novi pogled na svoj život, ali i novi odraz u ogledalu.

Igra prijestolja, HTV 2 u 21:48h
Otkrit ćemo sudbinu Jona Snijega. Daenerys izvode pred khala Mora. Tyrion se navikava na život u Meereenu. Ramsay šalje svoje pse u potrazi za Theonom i Sansom. Ellaria i Pješčane zmije se osvećuju. Cersei žali za Myrellom.

Prevaranti, HTV 2 u 22:39h
U prvoj epizodi, bajkoviti se brak Ave (Maddie) i Ezre raspadne kad on sazna da je njegova divna supruga nestala sa svim novcem i prikupila dovoljno škakljivih podataka kojim će uništiti njegovu obitelj bude li se obratio policiji. I dok razočarani Ezra traži odgovore, Maddie se priprema za sljedeću prijevaru, zajedno sa svojim vjernim pomoćnicima Maxom (B. Benben) i Sally (K. LaNasa). Nakon što Richard bane Ezri na vrata u potrazi za svojom savršenom suprugom Alice, momci shvaćaju da su žrtve prijevare jedne te iste žene pa odluče udružiti snage ne bi li je našli i osvetili joj se.

FILMOVI

Tajna veza, Doma TV u 19:55h
Casablanca 1942. godine, saveznički obavještajni agent Max Vatan, preuzima identitet supruga špijunke francuskog pokreta otpora, Marianne Beausejour, koja radi na tajnom zadatku unutar zgrade Francuske vlade. Max se polako zaljubljuje u Marianne te oboje odlučuju prestati sa špijunskim poslom nakon opasne misije u Sjevernoj Africi. Nakon misije se vjenčaju i vode miran život u Engleskoj. Idila traje sve dok Max ne bude upozoren da žena za koju se oženio skriva svoju mračnu tajnu.

Argo, HTV 1 u 20:05h
1979 godine, revolucija u Iranu doseže vrhunac napadom na američku ambasadu. 52 Amerikanca postaju taoci opasnih i nemilosrdnih vođa pobune. Šestorica, su u potpunom kaosu i panici uspjeli izmaknuti i naći utočište kod kanadskog veleposlanika. CIA-ov stručnjak za "izvlačenje" Tony Mendez (Affleck) smišlja rizičan plan kako ih spasiti, opcija nije mnogo, a plan je apsolutno nevjerojatan!

Jack Reacher: Nema povratka, Nova TV u 21:45h
Jack Reacher bivši je vojni policajac i potpuni usamljenik. Nema obitelji niti ikakva vlasništva. Nema obveza ni straha, nema ništa - osim jakog osjećaja za pravdu. Zbog toga mora nadmudriti i nadvladati pravu vojsku zločinaca, jer kada Reacher naiđe na nevolju, ne može odustati. Nijednom. Nikada.

Ponos i slava, HTV 1 u 22:47h
Film se bavi obiteljima dviju generacija policajaca i korupcijom koja je svakodnevna pojava u njihovu poslu. Jimmy Egan (Colin Farrell) vodi njujoršku policiju do pobjede u policijskoj ligi američkoga nogometa. Dok svi slave, Francis Tierney ml. (Noah Emmerich), koji nije igrao, javlja se na telefon i saznaje da je nekoliko pripadnika njihove jedinice poginulo u smrtonosnom sukobu. S Rayem Tierneyem (Edward Norton) juri na mjesto događaja gdje pronalazi nekoliko mrtvih kolega i mrtve pripadnike bande u izrešetanom stanu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala