Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 9.9.
Večeras vas na malim ekranima očekuje zabavne serije i super filmovi, od kojih posebno izdvajamo "Neobičnu priču o Benjaminu Buttonu"

TV Preporuke dana - Nedjelja 9.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.9.

SERIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Jane bježi i sklanja se kod pobožne i simpatične obitelji za koju kasnije, posve slučajno, otkriva da joj je u rodu. Nakon godinu dana vraća se svom voljenom Rochesteru da bi ondje otkrila njegovu najveću tragediju i pronašla svoju najveću sreću.

Na granici, Nova TV u 20:10h
Na ilegalnom prijelazu na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u selu Lokvica, naši junaci, rukovođeni Andrijom i Krešom, prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke. Iako upadaju u policijsku potjeru, uspiju prenijeti duhan. No, torta putem završi u šumi. Za to vrijeme, policajac Marko se „zabavlja“ s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, u koju planira upasti policija. Nakon što ga uhvate na djelu, a za kaznu što je umalo upropastio akciju, Marko je premješten u dubinsku kontrolu, u Lokvicu. Spletom okolnosti, Petri, unuci babe Zorke, na povratku u Lokvicu pobjegne autobus. Ona upoznaje Marka kojeg moli za pomoć te oni zajedno kreću prema Lokvici.

Bitange i princeze, HTV 2 u 23:05h
Gazda je u poslovnim problemima, ali spas dolazi u vidu njegovog rođe Paška Gabrića koji pokreće ugasli Star TV. U paketu s televizijom Paško je kupio i starog Šefa i Inspicijenta, kojima će se uskoro na prvom projektu pridružiti još neki bivši djelatnici te ugledne lokalne postaje - Robi i Irena. Prvi projekt zove se "Mijenjam cimera", a mijenja ga Robi koji umjesto Kaze za cimera dobiva ljutog torcidaša. Kazo putuje u Trmbuse. Nikad čuli? Naravno, nije ni Kazo. Za to vrijeme Lucija i Teo traže bejbisitericu kako bi Lucija napokon mogla pronaći posao. Teo shvaća da, kad si pripadnik tajne službe, lakše dolaziš i do bejbisiterice i do posla za bivšu curu. Lakše ne znači i bolje, što će doznati i afrička goveda, bradavičaste svinje i ćubasti gnjurci.

FILMOVI

Kako je Gru ukrao mjesec, RTL u 19:35h
U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec.

Policajac s Beverly Hillsa 2, RTL 2 u 20h
Axel Foley (Eddie Murphy) ponovno je na Beverly Hillsu i pomaže svojim prijateljima iz tamošnje policije u hvatanju međunarodnih krijumičara oružja. Ali osim zločinaca od Axelovih će akcija ispaštati i uštogljeni Beverly Hills.

San Andreas, Nova TV u 21:15h
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 22h
Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Benjamin je kao i svi mi, ne može zaustaviti vrijeme. Radnja filma smještena je u New Orleansu, a odvija se u razdoblju od završetka 1. svjetskog rata, pa do danas.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala