Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vijesti iz nesvijesti: Farma u znaku Gotovčevih
Simona ljubomorna na Ivanu Paris, ljuta na muža lijenčinu, a otkrila i da ima nevinu guzu. Jupiiii.

Vijesti iz nesvijesti: Farma u znaku Gotovčevih

Nova gazdarica Ivana Paris je prema uputama mentora Jože farmerima podijelila zadatke te ih je podijelila u pet skupina.
Sonja očito nije navikla na teške uvjete, pa je uz brigu ostalih farmera večer provela u toplom krevetu. Pjer, Gego i Vajta su zaduženi za štalu, dok su Bubi, Ante i Mario zaduženi za drva. Marija Štrajh je izrazila želju da se bavi vrtom, a njoj su se kao pomoć pridružile Simona i Tanja.

Marija Štrajh će biti najveći muškarac u kući?
Marija se posvađala s Bubičićem jer joj je on navodno uzeo krevet koji je odabrala. Nakon što je Dino sve shvatio kao zafrkanciju, Marija ga je upozorila: 'Ja sam ovdje stavila šešir, a ti si ga pokvareno maknuo, posvađat ćemo se.'. Mister je mislio da se Marija zafrkava, no kada je vidio da je sasvim ozbiljna, počeo ju je uvjeravati da ništa nije kriv. 'Gadno ćemo se posvađati', ljutito je Marija Štrajh izašla iz sobe.

Jel' si ti biseksualac?
Marija, Simona i Bubičić su poveli razgovor o seksu i porno filmovima. Simona je zaključila da Bubija simpatiziraju i muškarci i žene. 'Jel' si ti biseksualac?', izravno je upitala Bubija provokativna Marija. Bubi nije komentirao previše, samo je rekao da je normalnije vidjeti dvije žene skupa, nego dva muškarca.
Ljubomorna Simona
Gazdarica Ivana Paris unijela je razdor između bračnog para Gotovac. Ante, koji je već prozvan najvećim pušačem u kući, pokazao se i kao vrstan zabavljač. To se očito svidjelo novopečenoj gazdarici, koja se smijala njegovim pošalicama. Simona je cijelo vrijeme ljubomorno kružila oko novih prijatelja. Nije prošlo puno vremena kada je prigovorila Anti. 'Di ti je nova pjevačica?'. Kada joj je Ante rekao da ne može 'biti takva', Simona je nastavila: 'Ti uvijek moraš biti u centru pažnje među ženama i moraš biti simpatičan i dominantan. Ništa nisi radio cijeli dan, samo si pušio, a kada sam ja kopala onda si me zafrkavao.'

Ante lijenčina

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala