Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 1.9.
Prvu večer u rujnu provedite uz male ekrane gdje vas čekaju nove epizode omiljenih serija i izvrsni filmovi

TV Preporuke dana - Subota 1.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.9.

SERIJE

Državna tajnica, HTV 2 u 22:22h
Nakon što je saznala da je jedan od vođa terorističke organizacije Boko Haram obolio od smrtonosnog virusa, Elizabeth kuje plan kako njegovu slabost iskoristiti kao prednost u vraćanju skupine otetih školarki. Henry je dobio nove informacije o teroristu Jibralu Disahu. Tim će doći još jedan korak bliže do njegova uhićenja.

Osumnjičeni, Doma TV u 23:20h
Nadmudrivanje Reesea i Fincha s detektivkom Carter postaje mnogo složenije kada Stroj objavi da je ona njihova nova meta. Dok se detektivka Carter nosi s posljedicama nedavnog susreta s Reeseom i Finchem, Stroj zbunjuje naše junake izbacivanjem više brojeva odjedanput.

FILMOVI

Kod kuće, RTL u 19:50h
Kod kuće je sasvim originalna priča o susretu dvaju svjetova: onoga mirne djevojčice Tip te nespretne svakodnevice dosadnog izvanzemaljca Boa. Ona je obična curica koja živi s mamom i mačkom Gickom, dok je on pripadnik nomadske rase svemiraca Buovi. Njih dvoje inače se nikada ne bi ni sreli, no Bo će biti natjeran potražiti novi dom zbog čega će se naći na Zemlji i okrenuti naglavačke život cijeloj njezinoj obitelji. Nakon prvotne eksplozije, ovaj će neobični dvojac, zajedno s mačkom Gickom, krenuti na put oko svijeta.

Brži od pravde, Nova TV u 21:40h
Konačno dočekavši slobodu nakon deset dugih godina, Driver ima smrtonosan plan… ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop (Billy Bob Thornton), policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer (Oliver Jackson-Cohen), ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja. Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt jer se misterija oko smrti njegovog brata produbljuje, a na površinu isplivavaju novi detalji koji nagoviještaju da možda neće moći svoj plan provesti do kraja.

Kick-Ass 2, HTV 1 u 22:54h
Luda hrabrost Kick-Assa inspirirala je novi val samozvanih maskiranih ratnika, predvođenih opakim bivšim kriminalcem Colonel Starsom i Stripesom, a naš heroj će im se priključiti u ophodnji. Taman kad počnu uvoditi red na ulici, ove amaterske superheroje ulovit će Red Mist - ponovno rođen i željan osvete sad se prozvao Mother F%&*^r, najveći svjetski superzločinac! Mother F%&*^r ima plan, no on ima manu - Hit Girl!

Robocop, Nova TV u 23:30h
U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala