Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 31.8.
Kraj tjedna provedite pred malim ekranima gdje vas očekuje nekoliko vrhunskih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Petak 31.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31.8.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Početak lipnja 1967. Ispostavlja se da slučaj nestale nizozemske kućne pomoćnice Ingrid Hjort nije rutinska istraga kao što se u prvi tren činilo, već vuče Endeavoura u natjecateljski svijet oksfordske znanstvene zajednice, velike gradske parkove, večernje škole i divlju prirodu u okolici grada. Dostojanstveno imanje obitelji Mortmaigne Crevecouer i razorena obitelj s dvije sestre i bratom, od kojih svatko ima svoje privatne demone, ali ujedinjuje ih zajednički osjećaj gubitka i slutnja dubljih rana povezanih s istragom. Kad se otkrije veza između Ingridinog nestanka i sličnog neriješenog slučaja od prije nekoliko godina, čini se da će nekonvencionalne metode u istrazi prijeći granice policijske profesionalnosti. Napeti odnosi u postaji dovode do neočekivanih sukoba i još više kompliciraju stvar. Kako se žrtve gomilaju, a noćna tinejdžerska zabava na rijeci završi tragično, Endeavour zaključi da su u igri mračne sile koje događajima upravljaju na daljinu. Tako se oksfordska policija našla u zapetljanom klupku laži i prijevara koje će ih sve ugroziti.

Kazna, Nova TV u 20:15h
Nakon što je Ali Nedžat priveden zbog sumnje na ubojstvo, zove Naz kako bi se pobrinula za Kana koja nije ni svjesna što joj se sprema iza leđa. Ismail odbija raditi početničke poslove i sanja o boljoj budućnosti. Naz odvodi Kana u park kako bi ga oraspoložila, no put im staju nepoznati sumnjivci i otimaju ih. Naz ubrzo shvaća kako je to sve Kenanovo djelo, koji se na taj način pokušava osvetiti Umutu. Ali Nedžat saznaje da mu je sin nestao i čini sve da izađe iz pritvora. Naz skriva tko je Kan, no ubrzo Kenan doznaje da je Kan Ali Nedžatov sin i u igri više nije samo osveta, već i otkupnina. Fejza očajava jer ne zna što se događa s Kanom i zašto ga tako dugo nema. Ali Nedžat izlazi iz pritvora i odlazi do Fejze. Zatočenicima Nez i Kanu se pridružuje i Umut, no pomoć stiže. Fejza smatra da je Naz odgovorna za Kanovu otmicu te joj to otvoreno pokazuje. Iskorištava priliku i odvodi Kana iz kuće. Fejza se ponaša vrlo čudno, no dok se pribrala, Kan je nestao. Ali Nedžat priznaje svoje osjećaje Naz, no Naz mu mora priznati kako je trudna s Umutom. Umut je bijesan i nenajavljeno joj ulazi u kuću.

FILMOVI

Diana, HTV1 u 20:05h
Ikona obožavana od milijuna. Najslavnija žena na svijetu, najomiljenija princeza u povijesti monarhije – Diana, princeza srca. Intrigantna ljubavna priča opisuje kako je sreća koju je pronašla u osobnom životu pomogla Diani uspjeti u svojoj ulozi kao značajna međunarodna humanitarna aktivistica.

Pad Olimpa, RTL u 20:20h
Bivši vojni zapovjednik Mike Banning (Gerard Butler) vođa je tajnih agenata koji čuvaju američkog predsjednika Benjanina Ashera (Aaron Eckhart) i garantiraju sigurnost prve američke obitelji. Banning je ujedno i prijatelj predsjednikove obitelji, prve dame Margaret (Ashely Judd) i njihovog sina Connora (Finley Jacobsen). Za vrijeme povratka u Camp David, s jednog događanja i skupljanja priloga za kampanju, predsjednikovo vozilo zbog leda na cesti sleti s mosta, Banning uspije spasiti predsjednika, no vozilo u kojem se nalazi prva dama strovali se s mosta. Osamnaest mjeseci kasnije Banning je smijenjen i radi u sjedištu državne riznice. Za vrijeme sastanka Ashera i premijera Sjeverne Koreje, teroristi, koje predvodi Kang Yeonsak (Rick Yune), napadnu Bijelu kuću sa svih strana i osvoje je.

Lijevi kroše, RTL u 22:40h
Billy „The Great” Hope slavan je boksač i svjetski šampion u polu teškoj kategoriji koji, čini se, ima sve – impresivnu karijeru, predivnu ženu i preslatku kćer te živi lagodnim životom. Na vrhuncu karijere, zadesi ga tragedija nakon koje ga napusti dugogodišnji menadžer i prijatelj, zbog čega Billy zapadne u veliku depresiju.

Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok, Nova TV u 23:30h
Planine od zlata, ubojiti vulkani i mnoge tajne dovoljan su izazov da se krene u potragu i spasi posljednje njegove stanovnike dok vulkan ne eruptira i otok zauvijek ne prestane postojati.

Donnie Brasco, HTV 1 u 23:43h
Mladi draguljar Donnie Brasco (Johnny Depp) dolazi u njujorški kafić gdje se okupljaju mafijaši. Tamo na sebe skrene pažnju Leftyju Ruggieriju (Al Pacino), ostarjelom mafijaškom ubojici koji ga odluči regrutirati za svoje prljave poslove. Ruggieri postane mentor Brascou te ga uključuje u mafijašku bandu koju vodi Sony Black (Michael Madsen). Nitko od njih ne sluti da je Brasco zapravo samo pseudonim Joea Pistonea, agenta FBI-a koji je ubačen u mafiju s ciljem da razotkrije njene operacije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala