Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krenuo posljednji tjedan 'Ljeta u kinu Europa'!
Ušli smo u posljednji ljetni tjedan u kinu Europa, koji je počeo 21. lipnja, a završava ove subote, 1. rujna

Krenuo posljednji tjedan 'Ljeta u kinu Europa'!

Ušli smo u posljednji ljetni tjedan u kinu: ljetna programska shema završava projekcijama u subotu, 1. rujna! Program 'Ljeto u kinu Europa' počeo je 21. lipnja, a tijekom vrućih ljetnih mjeseci u hladovini naše kinodvorane odgledali smo više od 70 filmskih naslova potvrđujući kako je zagrebačka ljetna kino-ponuda itekako primamljiva i privlači filmofile svih uzrasta.

Osim svih najboljih filmova protekle sezone okupljenih u ciklusu 'Propustili ste, pogledajte!' ljeto je donijelo i nekoliko zanimljivih novih ostvarenja europske i svjetske kinematografije poput klaustrofobične ratne studije 'Zarobljeni u Siriji', otkačene kriminalističke komedije 'Wilde Maus', mađarske znanstveno-fantastične drame 'Jupiterov mjesec', te dvije talijanske priče o odrastanju 'Ciambra' i 'Sicilijanska bajka'.

U posljednjem ljetnom ponedjeljku birajte između njemačkog trilera osvete 'Iz ništavila' i psihološkog trilera 'Ubojstvo svetog jelena' u režiji ekscentričnog Yorgosa Lanthimosa. U utorak preporučamo romantičnu komediju 'Moja ljubavna priča' inspiriranu istinitom pričom o tome kako je pakistanski stand-up komičar Kumail Nanjiani upoznao svoju suprugu Emily V. Gordon. Srijeda je rezervirana za intrigantan spoj vesterna i trilera 'Tragovi u snijegu' koji nas vodi u indijanski rezervat Wind River, a slijedi švedska komedija 'Čovjek zvan Ove' o mrzovoljnom udovcu koji se neočekivano zbliži s novim susjedima.

U četvrtak posljednji put gledamo šarmantnu priču o neprilagođenoj tinejdžerki 'Lady Bird' i biografsku povijesnu dramu 'Prijelomni čas'. Petak je u znaku domaćeg ljetnog hita 'Osmi povjerenik' i genijalnog 'Kvadrata', dok ljetni program zatvaramo u subotu uz jedan od najhvaljenijih filmova prošle sezone 'Tri plakata izvan grada'. Neponovljiva Frances McDormand glumi majku koja opsesivno traži ubojicu svoje kćeri, te kreće u rat protiv policije a na kraju i protiv cijelog gradića Ebbinga u Missouriju. Tu je i 'Bez ljubavi', enigmatična pripovijest o raspadu moderne obitelji u režiji ruskog velikana Andreja Zvjaginceva.

Još ovoga ponedjeljka uz kupnju ulaznica posjetitelji ostvaruju 20% popusta na sve artikle iz ponude café bara (uključujući i kokice), a u četvrtak se zadnji put mogu osvježiti koktelima Mojito i Cuba Libre po promotivnoj cijeni od 25,00 kuna.

Ljetno izdanje filmskog programa namijenjenog djeci, Kino Bibijada, završit će u subotu, 1. rujna u 17 sati, kada će najmlađi imati priliku uživati u posljednjoj besplatnoj ljetnoj projekciji, njemačkoj obiteljskoj komediji 'Oči u oči' koja na duhovit način progovara o životu s različitostima kroz priču o jedanaestogodišnjem Michiju i njegovu ocu Tomu koji je visok poput njega i nikako ne odgovara slici oca koju je zamislio. Također, toga će se dana u dvorani Müller moći pogledati izložba radova koje su tijekom ljeta izradili mališani, inspirirani svim odgledanim filmovima.

U sklopu zadnje projekcije ljetnog programa 'Subtitled Tuesday' s engleskim titlovima prikazujemo francuski erotični triler 'Dvostruki ljubavnik'. Posljednji film Françoisa Ozona donosi napetu priču o krhkoj mladoj ženi koja se zaljubi u svog psihoterapeuta, no uskoro otkrije da joj njezin ljubavnik cijelo vrijeme skriva svoj pravi identitet.

Raspored posljednjih ljetnih projekcija pogledajte na linku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala