Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera čuvene epske sage Mythica
Fantastična epska saga prati avanture čarobnice rođene s mračnim moćima, stiže na kanal SCI FI

Regionalna premijera čuvene epske sage "Mythica"

Mythica, fantazija i epska saga koja prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dolazi na SCI FI u rujnu. Serija se sastoji od pet dugometražnih filmova koji se emitiraju tijekom Mythica tjedna kao regionalna premijera od ponedjeljka 3. rujna do petka 7. rujna u 20h na SCI FI.

Mythica je ambiciozna indie serija snimana dvije godine na lokaciji u Utah, SAD. Serija prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dok uči kako da ovlada čarolijom koja može da je uništi.

Marek angažira grupu avanturista za borbu protiv Szorloka, legendarnog Necromancera, u pokušaju da ga spriječe da ujedini četiri artefakta koji mogu stvoriti najezdu zlih sila.

Mythica: Potraga za junacima (ponedjeljak, 3. rujan) prikazuje Marek pri njenom fatalnom susretu sa svećenicom Teelom. Mythica: Darkspore (utorak, 4. rujan) prikazuje kako Marek pokušava spriječiti Szorloka da ne dođe do moćnog artefakta, dok u filmu Mythica: Necromancer (srijeda, 5. rujan), Marek je prisiljena da krene u misiju za Udruženje lopova. Zatim borba protiv Szorloka dobija najnoviji obrt u filmu Mythica: Željezna kruna (četvrtak, 6. rujna), konačno u filmu Mythica: Ubojica bogova (petak, 7. rujna), Marek mora da sklopi neočekivani savez.

Mythica je uzbudljiva avantura sa čudovištima, magijom, romansom, izdajom i akcijom, u kojoj uloge tumače: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne i Kevin Sorbo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala