Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 26.8.
Večeras iz programa izdvajamo nove nastavke omiljenih serija te vrhunske filmove među kojima su "Interstellar" i "Kapetan Amerika"

TV Preporuke dana - Nedjelja 26.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.8.

SERIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Ponešto nezgrapno poznanstvo Jane i Rochestera pretvara se u iskreno prijateljstvo koje polako kod Jane prelazi u ljubav. Navikla na malo, Jane je sretna i s malim, ponekim osmijehom i ljubaznošću osoblja dvorca, Rochesterove štićenice Adele, kao i Rochestera koji od Jane traži i neobične usluge - šutnju o tajanstvenom požaru u njegovoj ložnici, pomoć u trenutku kad je gost dvorca doživio tajanstveni napad i zamalo da nije iskrvario....

Sin, HTV 1 u 21:02h
Pleme je 1849. suočeno s neočekivanim povratkom. Godine 1915. Elijev plan za budućnost tjera Petea da donese sudbonosnu odluku vezanu za njegovu odanost.

FILMOVI

47 Ronin, RTL u 19:50h
U ovom fantastičnom spektaklu 47 ronina (samuraja bez gospodara), prot­jeranih iz svojih domova nakon što im je gospodara ubio podmukli ratnik, zaklinje se da će osvetiti njegovu smrt i vratiti čast svom narodu. Rasprše­ni diljem zemlje, ronini moraju zatražiti pomoć od čovjeka po imenu Kai (Reeves) u borbi protiv okrutnog svijeta prepunog mitskih zvijeri, magije i drugih čudesnih strahota. Ovaj izopćenik postaje njihovo najsmrtonosnije oružje te će se s vremenom pretvoriti u heroja koji nadahnjuje cijelu grupu odlučnu da se suprotstavi zlu koje je zaposjelo njihovu zemlju.

Operacija Swordfish, Doma TV u 19:55h
Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi. Da bi to učinio, treba mu superhaker kojem će i najneprobojniji sistemi zaštite biti tek malo ozbiljnija dječja igra. Zadatak je to kao stvoren za Stanleya Jobsona (Hugh Jackman), jednog od dva najbolja hakera na planeti. Nakon što je odslužio kaznu zbog uzrokovanja apsolutnog kaosa u FBI-jevim high-tech operacijama, zabranjeno mu je približiti se bilo kojoj elektronskoj trgovini na udaljenost manju od 50 metara. Sada Stanley živi u oronuloj prikolici, bez novca i sam, a jedina mu je nada opet vidjeti svoju kćer Holly (Camryn Grimes), koju je izgubio prilikom razvoda. Gabriel i njegova prelijepa partnerica Ginger (Halle Berry) uvuku Stanleyja u urotu, a on ubrzo shvaća da ništa nije onako kako izgleda te da će se morati jako potruditi da iz cijele priče izađe čist.

Interstellar, Nova TV u 21:30h
Brižni otac Cooper (Matthew McConaughey), školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvijezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima...

Kapetan Amerika: Ratnik Zime, RTL u 22:05h
Dvije godine nakon događaja poznatog po imenu Osvetnici, Steve Rogers (Captain America) živi mirno u Washington DC-u, pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu. Međutim, nakon S.H.I.E.L.D. akcije jedan sunarodnjak je napadnut i Steve postaje upleten u misterij koji potencijalno može ugroziti zemaljsku kuglu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala