Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 24.8.
Kraj tjedna provedite pred malim ekranima gdje vas čekaju napete serije i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Petak 24.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.8.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Travanj 1967. Slikar Simon Hallward pogine u strašnom požaru stana kojemu oksfordska policija ne može dokučiti uzrok. Kad mlada kućanica umre od naočigled iste tajnovite želučane viroze zbog koje je pola službenika načelnika Brighta na bolovanju, detektiva Endeavoura Morsea istraga odvede do supermarketa u središtu grada u vlasništvu bogate obitelji kvekerskog podrijetla. Povijesno suparništvo vlasnika i uprave razdiru tvrtku pod upitnim vodstvom Lea Richardsona, čiji je privatni život jednako problematičan kao i profesionalni, a kći Verity i žena Annette i same imaju skrivena nezadovoljstva, pa uskoro postaje jasno da nije sve kao što se na prvi pogled čini. Dok Endeavour otkriva trag po trag, mračna slika počinje dobivati oblik, a skriveno licemjerje izlazi na svjetlo dana. Jedan od policajaca neočekivano se nađe na životnom raskrižju. A kad obitelj Richardson pogodi iznenadna tragedija, Endeavour mora sve riskirati u ludoj jurnjavi Oxfordom utrkujući se s vremenom kako bi našao ubojice.

Kazna, Nova TV u 21:30h
Zbog Umutove i Kenanove svađe u radionici zapuca oružje. Gendžo je slučajno ranjen i završi na operaciji. Svi se okupe u bolnici. Naz pritisne Umuta da joj kaže razlog Gendžova ranjavanja i sazna za dug. Kan se dosađuje u tvrtki i gladan je pa ga Ali Nežatov prijatelj Ajhan odvede u restoran. Sinem dolazi u radionicu i uznemiri Umuta. Kan se usred noći probudi u rezidenciji i upadne u bazen. Fejza ga pronađe i čini se kao da je neodlučna hoće li ga spasiti ili ne.

Preljub, HTV 1 u 21:49h
Cole i Luisa odluče se za ozbiljan korak naprijed u vezi i nađu iznenađujućeg partnera za svoj novi poslovni plan. Izdani Scotty, ionako na rubu snaga, zbog toga potone do dna. Noah o Alison otkrije štošta što ga potakne da ponovno razmisli o svemu što je mislio da zna o njoj, a dalekosežna odluka na koju se Alison odvaži mogla bi presuditi njihovoj vezi.

FILMOVI

Pisma Juliji, HTV 1 u 20:05h
Mlada Amerikanka Sophie dolazi u Veronu, grad u kojem je rođena Julija - slavni lik iz još slavnijeg djela "Romeo i Julia". Sophie se uskoro pridružuje grupi dobrovoljaca koji odlučuju odgovoriti na pisma Juliji u kojima traže ljubavne savjete. Sophiejin odgovor na pismo iz davne 1951. godine inspirira njegovu autoricu da nakon toliko godina doputuje u Italiju u potrazi za davno izgubljenom ljubavi. Taj će dolazak pokrenuti niz nevjerojatnih događaja u kojima će svatko od likova upoznati pravo značenje riječi ljubav i doživjeti trenutke o kojima nikad nisu sanjali...

Čuvari mora, RTL u 20:05h
Ben Randall (K. Costner) najuspješniji je spasilac obalne straže od njezina osnutka, ali neuspješan u osobnom životu. Nakon nesreće u kojoj nastrada cijeli njegov tim, pretpostavljeni mu žele dati vremena da se oporavi od gubitka, pa ga zaposle kao instruktora u školi za spasioce. Kad to preuzme Ben Randall, treninzi postaju iznimno naporni, pa mu kolege prigovaraju, ali on ne odustaje od svog "programa". Najsposobniji među polaznicima, Jake Fischer (A. Kutcher), postiže u svemu najbolje rezultate, a Randall u njemu vidi sebe u mladim godinama.

Tajne petog staleža: Istinita priča o aferi Wikileaks, HTV 1 u 23:26h
Peti stalež u modernoj terminologiji označava bloggere i pripadnike alternativnog novinarstva. Ovaj film prikazuje njihovu misiju otkrivanja prijevara i korupcije u vladajućim slojevima, te izrastanje u organizaciju od čijih su informacija strahovali najmoćniji.

Olujne noći u Rodantheu, Nova TV u 23:30h
Adrienne Willis, žena čiji je život u kaosu dolazi u mali obalni gradić Rodanthe kako bi posjetila obiteljski hotel svog prijatelja. Nada se da će tu pronaći mir koji očajnički treba i da će moći razmisliti o svojim životnim problemima, suprugu koji joj se želi vratiti i kćerki koja prezire svaku njenu odluku. Po dolasku Adrienne, najavljena je velika oluja, što joj onemogući odlazak kući, a u isti hotel u kojem se ona nalazi dolazi i Dr. Paul Flanner.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala