Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ewan McGregor spreman za nastavak filma Christopher Robin
Iako je film tek krenuo s prikazivanjem u nekim dijelovima svijeta, glavni glumac već je spreman za nastavak

Ewan McGregor spreman za nastavak filma "Christopher Robin"

Ewan McGregor inače nije tip koji radi nastavke. Osim, naravno, prequel trilogije Ratova zvijezda, a i prošle je godine reprizirao svoju ulogu u filmu T2: Trainspotting Dannyja Boylea, ali nastavci inače nisu njegov stil.

No, na tu kratku listu nastavaka na koje je pristao mogao bi se dodati još jedan naslov: Christopher Robin. McGregor je potvrdio kako bi se rado ponovno našao u naslovnoj ulozi tog film.

"U potpunosti sam spreman za nastavak. Nije se nikad spominjao dok smo snimali film, ali bi bio sretan ponovno to raditi. Spreman sam za to. Sad odmah potpisujem gdje treba.", rekao je glumac tijekom promocije filma.

U toploj Disneyevoj priči Christopher Robin (McGregor) sad je odrastao obiteljski čovjek, a nekoć je kao dječak proživio brojne avanture u pratnji odlučnih i simpatičnih plišanih životinja. On posjećuje svoje mjesto iz djetinjstva, Acre Wood, i susreće svoje stare prijatelje. Prava zabava počinje kada i Pooh s prijateljima odluči napustiti Acre Wood i vidjeti ostatak svijeta. Christopherovi voljeni prijatelji iz djetinjstva pomoći će mu da probudi nekoć zaigranog dječaka u sebi.

Film je već krenuo s prikazivanjem u nekim dijelovima svijeta i za sada ima zaradu od 90 milijuna dolara. Iako su reakcije publike i kritike većinom pozitivne, brojka na box officeu bit će ta koja će vjerojatno biti presudna za odluku o sudbini ove priče.

Film Christopher Robin u hrvatska kina stiže 4. listopada ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala