Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 19.8.
Nedjeljnu večer provedite pred malim ekranima uz zanimljive serije i vrhunske filmske naslove

TV Preporuke dana - Nedjelja 19.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.8.

SERIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Upoznajemo desetogodišnju Jane Eyre koja živi u ujninu domu u Gatesheadu, te patnje u sirotištu Lowood. S 18 godina ona preko oglasa traži namještenje i kao guvernanta odlazi u Thornfield Hall gdje upoznaje karizmatičnoga vlasnika dvorca g. Rochestera.

Sin, HTV 1 u 21:03h
Mladi Eli 1849. godine mora vjerovati neobičnom savezniku kako bi preživio. Godine 1915. Elijeva prošlost navodi ga na odluku zbog koje će se zakvačiti s Peteom.

Monk, RTL 2 u 21:20h
Kako bi riješio ubojstvo zaposlenika mjeseca, Monk se zapošljava u trgovačkom centru, u kojem je njegov bivši partner (Enrico Colantoni) šef osiguranja.

FILMOVI

X-Men: Dani buduće prošlosti, RTL u 19:55h
U budućnosti su mutanti i ljudi, koji im pomažu, mete robota koji se nazivaju Sentineli. Oni su gotovo nepobjedivi i imaju, poput Mystique, moć transformacije. Ta moć omogućena im je 1973. kada je Mystique (Jennifer Lawrence) zarobljena pri pokušaju atentata na doktora Bolivera Traska (Peter Dinklage), izumitelja Sentinela. Profesor Xavier (Patrick Stewart, James McAvoy), Wolverine (Hugh Jackman), Magneto (Ian McKellen, Michael Fassbender), Storm (Halle Berry), Kitty Pryde (Ellen Page), Colosus (Daniel Cudmore), Iceman (Shawn Ashmore), Bishop (Omar Sy) Warth, Blink (Bingbing Fan), Sunspot (Adan Canto) kriju se u zabitom dijelu Kine. Xavier timu daje do znanja da im je jedina šansa za preživljavanje u svijetu u kojem su nadjačani povratak u 1973. pa šalje Wolverina da spriječi Mystique u pokušaju ubojstva Traska.

Na rubu, Doma TV u 19:55h
Policijski detektiv iz New Orleansa Wes Block (C. Eastwood) živi kao samohrani otac sa svoje dvije maloljetne kćeri Amandom (A. Eastwood) i Penny (J. Beck). Rutinske poslove iznenada mu prekinu slučajevi ubijenih prostitutki koje očito likvidira serijski ubojica. No, za Blocka istraga nije nimalo jednostavan zadatak, jer se i sam često upušta u veze s prostitutkama iz Francuske četvrti. Usto, prisiljen je surađivati s feministicom Beryl Thibodeaux (G. Bujold) koja nema nimalo razumijevanja za njegove metode rada. Kada ubojica pritisnut uznapredovalom istragom provali u Blockovu kuću i ozlijedi Amandu, detektivov obračun s njim postane osobna stvar...

Opasne veze, HTV 2 u 21h
Francuska, u drugoj polovici 18. stoljeća. U godinama prije Francuske revolucije aristokracija živi lagodnim životom čiji su sastavni dio ljubavne spletke i intrige. Cinična markiza od Merteuila (G. Close) zamoli bivšeg ljubavnika i beskrupuloznog zavodnika Valmonta (J. Malkovich) da zavede mladu i nevinu Cecile de Volanges (U. Thurman) te tako spriječi njezinu udaju za čovjeka koji je markizu nedavno ostavio.

Get Hard, Nova TV u 21:25h
Milijunaš James King (Ferrell) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pronevjere, a sudac mu daje 30 dana kako bi sredio svoje poslove prije nego što ga strpaju iza rešetaka. Očajan, on se obraća Darnellu Lewisu (Hart) kako bi ga pripremio za život u ćeliji. Usprkos njegovim predrasudama, James ubrzo uviđa da je njegov učitelj marljiv i pošten čovjek koji nikada nije dobio ni kaznu za nepropisno parkiranje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala