Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 18.8.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo nove nastavke omiljenih serija i nekoliko blockbuster filmova

TV Preporuke dana - Subota 18.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18.8.

SERIJE

Pustolovke, HTV 2 u 20:05h
Treća epizoda BBC-jeve ekranizacije zadnjeg i nedovršenog romana poznate spisateljice, dobitnice Pulitzerove nagrade, Edith Wharton, prema čijim su romanima "Doba nevinosti" i "Kuća veselja" također snimljeni filmovi. Pratimo tri slobodoumne američke ljepotice, prezrene u njujorškom visokom društvu kao novopečene bogatašice, koje odluče okušati svoju sreću u Londonu: sestre Virginiju i Nan St. George te Lizzie Elmsworth...

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Ajna je još uvijek na putu pa Faruk ne odustaje od ideje da to iskoristi. Ovaj put na njegovoj meti je Barbarina prijateljica Šejla. Tifa se vratio iz Londona i donio je Faruku fotografiju Keitha Richardsa s njegovim originalnim potpisom. Faruk je oduševljen poklonom. Damir je kupio novi mobitel. Njegov mobitel i Farukova fotografija će se na nesreću naći Izetu na putu. Slomljen mobitel i izgorena fotografija će biti novi uzrok niza nemilih događaja u obitelji Fazlinović.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Nepoznate plime, RTL u 19:50h
Kapetan Jack Sparrow (Depp) susreće ženu iz svoje prošlosti (Cruz) pa nije siguran da li je u pitanju ljubav ili je ona samo nemilosrdna varalica koja ga iskorištava kako bi se dokopala informacije o mjestu gdje se nalazi Fontana mladosti. Uskoro ga nagovara da se ukrcaju na brod Queen Annes Revenge, kojem je kapetan strašni Crnobradi (McShane) pa se Jack uskoro nađe u neočekivanoj avanturi u kojoj neće znati koga se više bojati: žene iz prošlosti ili Crnobradog.

Cura na zadatku, Doma TV u 19:55h
Jedna od najomiljenijih svjetskih glumica, Sandra Bullock, zvijezda je ove neobične komedije o djevojci koja će morati proći potpunu preobrazbu kako bi mogla riješiti svoj zadatak hvatanja opasnog ubojice.Kada serijski ubojica natukne da je za svoju sljedeću metu odabrao buduću Miss SAD-a, FBI odluči u izbor ubaciti jednu od svojih agentica, čiji će zadatak biti iz prve ruke neprimijećeno motriti razvoj situacije.

Terminator Genisys, Nova TV u 21:25h
Kad vođa otpora protiv strojeva John Connor (Jason Clarke) pošalje narednika Kylea Reesea (Jay Courtney) u 1984. godinu da zaštiti Saru Connor (Emilia Clarke) i spasi budućnost, neočekivani razvoj događaja dovest će do oštećenja protoka vremena. Narednik Reese sada se nalazi u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti u kojoj nailazi na neočekivane saveznike poput novog terminatora Zaštitnika (Arnold Schwarzenegger) i opasne nove neprijatelje, a dobiva i novu misiju – resetirati budućnost!

Brzi i žestoki 3: Tokio drift, RTL u 22:25h
Frustrirani mladić iz razdvojene obitelji, Sean Boswell (Lucas Black) želi se potvrditi u svijetu zabranjenih uličnih utrka. Kada ga policija uhiti zbog prekoračenja brzine, nudi mu izbor - može ravno u zatvor ili se preseliti kod svog oca, vojnog službenika, koji je trenutno situiran u Japanu. Iako u početku ima problema priviknuti se na novu kulturu i okružje, Sean se uskoro sprijatelji s ljubiteljem brzine Twinkiejem (Lil Bow Wow), koji ga uvodi u svijet lokalnih utrka. Nespretno i nenamjerno, Sean izazove lokalnog prvaka i suradnika Yakuza D.K.-a (Brian Tee), pa, kako bi otplatio dug, primoran je raditi za Hana (Sung Kang), koji ga uvlači u svijet utrka potpuno novog stila.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala