Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potraga za istinom daleko od stvarnosti u 3. sezoni serije Tragom sjećanja
Nova sezona znanstveno-fantastične serije na male ekrane stiže 16. kolovoza

Potraga za istinom daleko od stvarnosti u 3. sezoni serije "Tragom sjećanja"

Fanove znanstvene fantastike od 16. kolovoza, svakog četvrtka u 22:00 h na kanalu FOX, čekaju nove epizode serije Tragom sjećanja.

Ova serija prati Kirsten (Emma Ishta), mladu ženu koju je angažirala tajna vladina agencija kako bi ušla u umove nedavno preminulih te njihova sjećanja koristila u istragama ubojstava. Na takav način pomoći će u razotkrivanju tajni koje bi inače bile zaboravljene. Kirsten nije sama u ovom opasnom zadatku, već je prati tim stručnjaka koji joj pomaže u njezinoj novoj ulozi. Cameron (Kyle Harris) je briljantan neuro-znanstvenik s kojim Kirsten razvija poseban odnos. Linus (Ritesh Rajan) je staloženi inženjer i tehničar za komunikaciju, dok je Kirstenina cimerica – Camille (Allison Scagliotti) talentirana računalna vještakinja. Sam vrh ovog programa čini iskusna veteranka tajnih operacija – Maggie (Salli Richardson-Whitfield), ujedno i njegova voditeljica.

Prva sezona ove uzbudljive serije, pokazala je novi znanstveni tim koji pokušava što uspješnije rješavati zadatke. Naravno, postavljeni događaji i istina nisu nikada onakvima kakvima se čine, što će junaci ove serije polako otkrivati. Koliko je opasno i izazovno ulaziti u tuđa sjećanja pokazuje kraj prve, a i druge sezone u kojima glavni protagonisti, Cameron i Kirsten jedva preživljavaju.

Treća sezona upravo prati zbivanja neposredno nakon dramatičnog događaja u kojem je Kirstenin život bio u iznimnoj opasnosti. Glavna junakinja ove serije, tijekom pokušaja pronalaska svoje majke, gotovo je ostala zarobljena u sjećanju bez mogućnosti povratka u stvarnost. Iznimnim trudom, tim suradnika pokušava je vratiti nazad. Osjećaji koje je Cameron razvio za nju pomažu mu u pronalasku načina da je vrati u stvarnost. Međutim, to bi moglo presuditi njihovom odnosu u budućnosti.

U ovoj sezoni Kirsten i njezin tim istražuju raznovrsne neobične slučajeve od problematičnih međunarodnih odnosa pa sve do mračnih tajni vlastitih obitelji. Kako tim postaje sve iskusniji polako se približavaju istini o pravoj svrsi ovog tajnog programa...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala