Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 10.8.
Večeras vas na malim ekranima očekuju novi nastavci omiljenih serija, kao i nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 10.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak 10.8.

SERIJE

Teorija velikog praska, RTL 2 u 21:30h
Četrdeset i pet dana nakon odlaska iz Pasadene, Sheldon se nađe u Arizoni, gdje mu ukradu sve stvari, uključujući i hlače. Zove Leonarda da dođe po njega, a ovaj sa sobom povede i Amy. Na povratku kući  Sheldon prizna Leonardu i Amy da se na čitavom putovanju niti jednom nije maknuo sa željezničkih kolodvora (putovanje je, naravno, bilo isključivo vlakom). Amy je povrijeđena što je otišao bez da joj se javio te što je u pomoć pozvao Leonarda, a ne nju.

Preljub, HTV 1 u 21:48h
Sprema se oluja. Alison se sama otisne na epohalno putovanje. Helen neočekivano pažnjom zaspe netko seksualno poželjan, ali i iritantan. Nou čeka strašan obračun, a Cole nailazi na jednu zapreku za drugom, što ga dovede do samog ruba.

Poirot, HTV 2 u 22:03h
Iako su mu prijatelji savjetovali da to ne čini, otkrivši grobnicu kralja Men-her-Raa u Dolini kraljeva, arheolog Sir John Willard razbio je ulaz kako bi došao do njezinog blaga. Nekoliko sekundi poslije umro je od infarkta. Nakon njegove smrti počinju umirati gotovo svi povezani s otkrićem. Poirot uskoro zaključuje da bi grobnica kralja Men-her-Raa mogla biti ukleta.

FILMOVI

Britanski supertalent, HTV 1 u 20h
Paul Potts je po danu sramežljivi prodavač mobitela koji živi u strahu od nasilnika iz djetinjstva, a po noći je amaterski operni pjevač. Paul je u svojoj 28. godini prvi put pjevao operu na karaokama gdje se pojavio obučen kao Pavarotti, a zarađeni novac je potrošio na razne tečajeve pjevanja u Italiji. U Veneciji je kao najbolji na tečaju opere dobio priliku pjevati ispred svog idola Pavarottija, ali nije uspio pokrenuti karijeru dok nije postao fenomen na YouTubeu nakon nastupa u natjecateljskoj emisiji Britain's Got Talent i oduševio milijune ljudi.

Elitni ubojice, RTL u 20h
Samo najbolji će preživjeti. Godina je 1980. Profesionalni ubojice Danny Bryce (Jason Statham), Hunter (Robert De Niro), Davies (Dominic Purcell) i Meier (Aden Young) nalaze su u Meksiku na zadatku. Nenamjerno, Danny ubije metu, iako čovjeka nije planirao eliminirati ispred njegovog djeteta, te ranjen bježi s mjesta zločina. Potresen čitavom situacijom, Danny se odluči povući u svoju rodnu Australiju. Godinu dana kasnije pozvan je u Oman, u kojem Huntera drže zatvorenikom.

World Trade Center, RTL u 22:15h
Poznati i Oscarom nagrađeni redatelj Oliver Stone donosi nam istinitu priču o dvojici heroja zarobljenih pod ruševinama nekada gigantskog WTC-a, emotivnu i potresnu lekciju o danu koji je zauvijek promijenio, ali i preusmjerio živote Amerikanaca. Dvije su razine na kojima pratimo razvoj radnje. Jedna, herojska, koja prati dvojicu policajaca pod ruševinama i druga, potresna, predstavlja nam dramu obitelji koje čitav događaj prate strepeći za najmilijima ispred malih ekrana.

Seraphim Falls, HTV 1 u 23:25h
Novi Meksiko, nekoliko godina nakon Američkog građanskog rata. Plaćenik Carver (L. Neeson) s četvoricom svojih ljudi organizira potjeru za Gideonom (P. Brosnan), tajanstvenim čovjekom kojega prati glas da je veliki zločinac. Iako nije razjašnjen razlog zbog kojega je on toliko zao, te što je konkretno učinio, sve indikacije upućuju na to da je riječ o opasnom čovjeku. Kako potjera napreduje, već više od dva tjedna, Carver je sve opsjednutiji svojom misijom, a Gideon se doima sve neuhvatljiviji...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala