Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 3.8.
Iz večerašnjeg programa posebno izdvajamo serije "Sherlock" i "Lucifer" te nekoliko izvrsnih filmskih ostvarenja

TV Preporuke dana - Petak 3.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.8.

SERIJE

Sherlock, HTV 2 u 20:05h
Dobro došli u Sherlocka 1895.! Nešto je uvijek isto i poznato: prijateljstvo, pustolovina i pogotovo... ubojstvo. Thomas Ricoletti se iznenadi kad ugleda svoju suprugu odjevenu u svoju staru vjenčanicu jer si je samo nekoliko sati prije oduzela život. Sada duh gospođe Ricoletti vreba ulicama i neutaživo je žedan osvete; Holmes i Watson moraju upotrijebiti sve svoje lukavstvo kako bi se suočili s neprijateljem koji, izgleda, dolazi s drugog svijeta. Hoće li otkriti strašnu istinu o Odvratnoj nevjesti?

Preljub, HTV 1 u 21:46h
Helen je zapanjena što Nou vidi u novoj ulozi na koledžu gdje su se upoznali, a Whitneyni planovi za budućnost ostave je bez teksta. Helen iznenadi Nou teškim priznanjem. Noi prijeti opasnost da izgubi svaku kontrolu jer njegova slava sve više raste, zajedno s iskušenjima koja donosi.

Lucifer, Doma TV u 22:45h
Lucifer i Chloe dobivaju zadatak rješavanja ubojstva uglednog ugostitelja. Nakon što upoznaju njegova sina, posumnjaju da je nekako povezan s ubojstvom. U međuvremenu, Chloeina mama Penelope vraća se kući i time unosi nered u Chloein život dok Lucifer dolazi do spoznaje da njegova vlastita disfunkcionalna obitelj nije ni približno onako jedinstvena kao što je on mislio.

FILMOVI

Usamljeni osvetnik, RTL u 20h
Godina je 1869. Odvjetnik John Reid (Armie Hammer) vraća su Teksas, tada još nedovršenom transkontinentalnom prugom, koju vodi menadžer Latham Cole (Tom Wilkinson). U vlaku se još nalaze Tonto i Butch Cavendish (William Fichtner), kojega transportiraju na mjesto vješanja, nakon što ga je uhitio Dan Reid (James Badge Dale), brat teksaškog rendžera. No Cavendishova banda izbaci vlak s tračnica te spasi Butcha. I dok Tonto završi u zatvoru, Dan imenuje Johna teksaškim rendžerom, zajedno sa šestoricom drugih te oni krenu u lov na Cavenidshovu bandu. Potjera upada u zamku u kanjonu, Cavendish ubije Dana, izvadi i pojede mu srce. Tonto, koji je pobjegao iz zatvora, pronalazi ubijene rendžere te ih pokapa. No bijeli konj probudi iz mrtvih Johna koji, kako Tonto objašnjava, ne može biti ubijen u borbi.

Za tvoje plave oči, HTV 1 u 20:05h
Michael Felgate (H. Grant) radi kao aukcionar slika za poznatu kuću i tipičan je britanski, šarmantni, no pomalo zbunjeni mladić, ludo zaljubljen u svoju djevojku, školsku učiteljicu Ginu (J. Tripplehorn). Stoga je planira i zaprositi, uvjeren da će ona pristati. Međutim, na njegovo iznenađenje, Gina oklijeva. Michael će uskoro saznati i razlog: Gina je, naime, pripadnica mafijaške obitelji Vitale, te se boji za Michaelov život i potencijalne usluge koje će njezina "obitelj" od njega tražiti.

Ghost Rider, HTV 1 u 23:23h
Prije mnogo vremena, superpoznati motociklist kaskader Johnny Blaze (Nicholas Cage) sklopio je ugovor s vragom da bi zaštitio svoje najdraže: svojeg oca i svoju ljubav iz djetinjstva, Roxanne (Eva Mendes). Sad vrag dolazi naplatiti dug. Danju je Johnny nepopustljivi vozač-kaskader... ali noću, u nazočnosti zla, postaje Ghost Rider, uspješan lovac na odmetnute demone.Prisiljen obavljati posao za vraga, Johnny je odlučan da se suoči sa svojom sudbinom i svoje prokletstvo i moći upotrijebi kako bi branio nevine.

Prijevara, Nova TV u 23:30h
Robert Miller (R. Gere) tajkun je fonda za osiguranje koji očajnički pokušava završiti prodaju svoje kompanije prije nego što se dozna istina o njegovim mutnim poslovima. Čak mu ni supruga ni kćer nemaju pojma koliko je duboko zaglibio njihov otac naviknut na luksuzan život. No, kad mu plan propadne za pomoć se obrati sumnjivom čovjeku za kojeg se nadao da ga više neće nikada vidjeti. Da situacija bude gora, policijski istražitelj upravo je otkrio ključne dolaze koji bi Roberta mogli natjerati da plati za svoje grijehe...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala