Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije “Quantico“
FBI agenti u novim izazovima - premijera 7. kolovoza, utorkom u 22:00 h na kanalu FOX

Treća sezona serije “Quantico“

Omiljena američka junakinja Alex Parrish (Priyanka Chopra) vraća se već treću sezonu kao vodeća energija uzbudljive, kriminalističke serije Quantico. Serija slijedi različite životne priče novaka koji su obučeni na najkompetentnijoj FBI akademiji u Quanticu. Treća sezona počinje s emitiranjem 7. kolovoza u 22:00 h na kanalu FOX.

U prve dvije sezone, prikazan je svijet FBI-a, od mladih novaka koji se tek moraju dokazati do iskusnih agenata. Što sve FBI mora napraviti kako bi zaštitio domovinu od terorističkih napada pokazala je i druga sezona u kojem glavna junakinja Alex mora ući u tajne redove top obavještajne agencije Sjedinjenih Američkih Država – CIA-e. Alex se tako na početku druge sezone našla u CIA-inom tajnom centru za obuku, zvan „Farma“. Njezin zadatak je bio pronaći odmetničku frakciju unutar same agencije. 

U trećoj sezoni serije, Alex živi mirnim, anonimnim životom negdje u Italiji. Prošle su tri godine otkako je riskirala život za dobrobit domovine, a ujedno i morala pobjeći iz SAD-a kako bi izbjegla uhićenje. Međutim, idila života van opasnosti nije mogla potrajati dugo i Alex se na Ryanov (Jake McLaughlin) poziv mora vratiti dinamičnom i riskantnom životu. Međunarodna trgovkinja oružjem, poznatija pod nadimkom Udovica, drži Shelby (Johanna Braddy) kao taoca i jedina osoba koja ju može spasiti jest Alex. Udovica u zamjenu za Shelbynu slobodu zahtjeva nešto što joj samo Alex može dati. Kako bi što uspješnije izvršili zadatak, Alex i Ryan regrutirat će Owena (Blair Underwood) i Harryja (Russel Tovey). Pridružit će im se i bivša agentica Jocelyn Turner čija mračna prošlost je upravo povezana s Udovicom. Novu elitnu jedinicu za crne operacije čekaju novi izazovi i posve neizvjesna budućnost.

Quantico je američka televizijska serija, kreatora Joshue Safrana – američkog scenarista i producenta, najpoznatijeg po serijama Tračerica i Smash.

U glavnim ulogama: Priyanka Chopra kaa Alex Parrish, Jake McLaughlin kao Ryan Booth, Johanna Braddy kao Shelby Wyatt, Russell Tovey kao Harry Doyle, Marlee Matlin kao Jocelyn Turner, Blair Underwood kao Owen Hall

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala