Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Freida Pinto osvaja filmski i modni svijet
Nakon "Milijunaša s ulice", indijska glumica doživjela je nevjerojatan uzlet u karijeri

Freida Pinto osvaja filmski i modni svijet

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Daily Mail

Glavna glumica filma "Milijunaš s ulice" ovih dana proživljava pravi američki san - zahvaljujući popularnom filmu koji osvaja svijet, postala je zvijezda za koju se otimaju redatelji, modni urednici i dizajneri. Samo u mjesec dana, osvanula je, naime, na desecima naslovnica prestižnih časopisa, kako u Velikoj Britaniji i SAD-u, tako i u rodnoj Indiji, u kojoj s ponosom ističu da "njihove gore list" ima širom otvorena vrata Hollywooda.

24-godišnja Freida priznala je medijima kako ju je šokirala novostečena popularnost: "Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela da djeca doslovno trče za mnom po ulici. Sve mi je to još novo i mislim da se na takvu situaciju nikad neću u potpunosti naviknuti. Važno mi je da imam rad koji podupire svu tu euforiju". Za novo dokazivanje na velikom platnu Freida Pinto već je dobila novu priliku - pojavit će se u novom filmu Woodyja Allena, koji je priznao kako je opčinjen indijskom glumicom.

Prije filmskog svijeta, Freida se dugi niz godina bavila manekenstvom, a vještine naučene u toj fazi pomažu joj, kažu, da se lakše nosi s novim problemima. "Emisija o turizmu koju sam vodila, i brojni editorijali pomogli su mi da se opustim pred kamerom, što je za ovaj film bilo iznimno važno", kaže glumica i priznaje kako je u Indiji ženi puno teće uspjeti nego muškarcu, i to pogovoto u svijetu filma: "U Indiji je jako teško postati glumica ako nemate sponzora, nekog utjecajnog koji će vas ubaciti na audicije. Ja ga nisam imala. Samo sam došla na audiciju i tako je sve krenulo".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala