Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elementary - šesta sezona na AXN Adriji
Šesta sezona serije "Elementary" sadrži ukupno 21 epizodu, a s prikazivanjem kreće od četvrtka, 16. kolovoza

"Elementary" - šesta sezona na AXN Adriji

Dugoočekivana šesta sezona serijala Elementary, moderne verzije Sherlocka Holmesa smještene u današnji New York, ekskluzivno će se moći pogledati na AXN Adriji od 16. kolovoza.

Fanovi serije malo su se zabrinuli kada nisu našli novu sezonu u kalendaru 2017., ali je to brzo ispravljeno proteklog proljeća kada je šesta godina došla na male ekrane. Izrazito popularna serija donosi drugačiju ekranizaciju klasika Sir Arthura Conana Doylea u kojoj je radnja smještena u moderni New York čijoj policiji pomaže bivši ovisnik i suradnik Scotland Yarda, Sherlock Holmes, na kojeg pazi i pomaže mu dr. Joan Watson. Glavne uloge povjerene su Johnnyju Lee Milleru i Lucy Liu, dok su ostale važnije role u rukama Aidana Quinna (kapetan Thomas Gregson) i Jona Michaela Hilla (detektiv Marcus Bell).

Kritika i publika jako su dobro prihvatili Elementary, ponajviše zbog izvedbe glavnih glumaca, scenarija i sasvim nove interpretacije Sherlocka Holmesa, što je rezultiralo i visokim rejtinzima i odličnim ocjenama. IMDB Elementaryju drži visokih 7.9, dok mu Rotten Tomatoes daje čak 96%, odnosno 88% kao prosječnu ocjenu publike.

Šesta sezona nastavlja se na uzbudljiv i neizvjestan kraj pete sezone u kojoj, nakon finalnog obračuna s bandom, Sherlock doživljava sve jače gubitke memorije te mora obaviti magnetsku rezonancu mozga. Uz standardnu postavu likova scenaristi u novim epizodama daju sve veću važnost Michaelu Rowanu, kojeg glumi Desmond Harrington. Rowan je bivši ovisnik, impresioniran Sherlockovim metodama rada i kontrolom osobnih navika, ali i mogući novi pomoćnik jer Holmes sve manje prepoznaje granicu između stvarnog i zamišljenog.

Šesta sezona serije Elementary sadrži ukupno 21 epizodu koje će se premijerno moći pogledati na AXN Adriji od četvrtka, 16. kolovoza u stalnom tjednom terminu od 21:55.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala